Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Восьмий щорічний Kia Драйв Тур фінішував у Києві!

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

22.09.2016

Минулими вихідними Київ приймав фінальний етап Kia Драйв Тур на Контрактовій площі. Сотні тест-драйвів, відмінна погода і по-сімейному тепла атмосфера - саме таким запам'ятався київський етап гостям!

Бренд Kia завжди був близький до покупців. Саме для того, щоб якомога більша кількість автомобілістів могла познайомитися з найактуальнішими новинками корейського автовиробника, ексклюзивний дистриб'ютор Kia в Україні вже восьмий рік поспіль реалізує всеукраїнський проект Kia Драйв Тур.

Цього року роад-шоу фінішувало в Києві, причому вперше за останні два роки проект повернувся на одну з головних площ міста - Контрактову. Незважаючи на невтішні прогнози, обидва дні панувала чудова погода.

Яскраве тепле сонце і, звичайно ж, можливість протестувати практично весь модельний ряд Kia, представлений в Україні, стали більш ніж вагомим приводом для того, щоб тисячі людей віддали перевагу Kia Драйв Тур перед домашнім відпочинком.

Діючі власники автомобілів Kia і ті, хто тільки придивляється до них, могли познайомитися з усім модельним рядом бренду на статичній експозиції, отримати консультації співробітників офіційних дилерських центрів і зробити остаточний вибір на користь тієї або іншої моделі, пройшовши тест-драйв.

Для випробувань були доступні 16 автомобілів різних моделей, в тому числі інноваційний бестселер Kia Sportage в комплектації GT Line, володар титулу «Кросовер року в Україні» Kia Sorento, один з найстильніших європейських хетчбеків Kia cee’d, бізнес-седан КІА Optima, яскравий Kia Rio і навіть електромобіль Kia Soul EV, який демонструвався з метою вивчення попиту. Незважаючи на те, що його поки не знайти в салонах офіційних дилерів, Soul EV користується неймовірною популярністю у тих, хто хотів би перейти на новий рівень мобільності.

Поки автомобільні ентузіасти тестували автомобілі, члени їх сімей теж не нудьгували. Тон святу задавали веселі ведучі, які встигали не тільки дотепно коментувати те, що відбувається в зоні активностей Kia, але і розігрувати* призи від Генерального партнера Kia Драйв тур 2016 - моторних олив TOTAL Quartz.

Найменших розважали аніматори, ну а любителі футболу, як завжди, могли насолодитися неймовірними фінтами футбольних фрістайлеров з команди «УкрФрістайл» і навіть помірятися власною майстерністю володіння м'ячем.

Kia Драйв Тур неможливо уявити без гарної музики і фінальний етап в Києві не став винятком: в суботу Контрактова площа танцювала під хіти у виконанні кавер-групи Max Band, ну а неділя пройшла під звуки українських пісень від етно-колективу «Правиця».

Ми дякуємо всіх гостей Kia Драйв тур 2016. До зустрічі в наступному році!

* Умови розіграшу оголошувалися на місці проведення заходу. Організатор розіграшу ТОВ «ТОТАЛ Україна».