Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Chevrolet представив кросовер Traverse нового покоління!
 

Chevrolet представив кросовер Traverse нового покоління!

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

19.01.2017

На автовиставці в Детройті американський концерн Chevrolet презентував нове покоління кросовера Traverse. Модифікована версія стала більша і просторіша за свою попередницю, отримавши довжину 5189 мм і колісну базу розміром 3070 мм. На світовому ринку модель буде продаватися в 7 і 8му виконанні.

Рестайлінг поширився і на дизайн позашляховика. Експертам по Chevrolet відразу кидаються в очі нові противотуманки і світлодіодні фари, зазнала змін і радіаторна решітка з бамперами. Якщо ззаду дивитися на кузов Traverse з далекої відстані, то новий кросовер можна сплутати з Ford Explorer.

Силова лінійка представлена ​​двома установками:

• 305-сильним бензиновим мотором V6 об'ємом 3,6 літра;

• 255-сильним бензиновим двигуном V6, який має обсяг 2,0 літра.

Залежно від побажання клієнта, агрегат буде працювати в парі з повним або переднім приводом.

З метою безпеки інженери встановили камери кругового огляду, технологію ідентифікації пішоходів і тварин, систему екстреного гальмування і попередження виїзду за межі ряду. Крім цього водії зможуть налаштувати ряд обмежень для дітей і контролювати географію їх поїздок.

Щоб Ви не нудьгували в пробках і далекі подорожі, новий Chevrolet буде комплектуватися мультимедійними системами з 7 або 8-дюймовим сенсорним дисплеєм. Дані пристрої синхронізуються з гаджетами на платформі iOS і Android, підтримують 4G і функцію роздачі інтернету по Wi-Fi. Заряджати смартфони та планшети можна через USB-порт або за допомогою бездротового пристрою.

На американському ринку кросовер надійде в продаж влітку 2017 року. Дата появи Traverse в Україні стане відома найближчим часом, тому стежте за новинами «Автоцентру на Столичному».