Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Kia Sportage визнаний кращим кросовером в Україні!
 

Kia Sportage визнаний кращим кросовером в Україні!

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

02.03.2017

Офіційний дилер Kia в Україні «Автоцентр на Столичному» радий повідомити результати всеукраїнського конкурсу «Автомобіль року в Україні 2017». За підсумками національних змагань в номінації «Кросовер / SUV року» переміг Kia Sportage. Цей позашляховик відразу підкорив серця тисяч вітчизняних автолюбителів і став одним з лідерів продажів не тільки в сегменті кросоверів, а й на всьому автомобільному ринку.

Особливості проведення акції

За традицією, споживачі і автомобільні експерти висловили свою думку відносно учасників конкурсу, після чого проставлені членами журі оцінки були підсумовані. Також на шляху до тріумфу Kia Sportage належало пройти креш-тест на спортивному комплексі «Чайка». Під час випробувань авторитетні журналісти оцінювали автомобіль за такими критеріями як:

  • Керованість;
  • Комфорт їзди на асфальтовому покритті і повному бездоріжжі;
  • Робота системи повного приводу.

Боротьбу за трофей кросоверу-переможцю нав'язали такі моделі як Jaguar F-Pace, Ford Edge, Mitsubishi Pajero Sport, Suzuki SX4 і багато інших видатних автомобілів. Але за підсумками заїзду кращі результати продемонстрував саме Kia Sportage.

У цьому році, продукт південнокорейського автопрому може не тільки повторити показники продажів, але і перевершити досягнення 2016 року. Це пов'язане з надходженням на український ринок нової комплектації - компанію з 5 моделям з дизельними і бензиновими моторами складе модифікація з форсованим 1,7-літровим турбодизелем, з потужністю до 141 «коней». Даний агрегат буде працювати в парі з 7-швидкісною роботизованою трансмісією і двома зчепленнями DCT.

Для отримання інформації про ціни для українських споживачів звертайтеся в дилерський салон «Автоцентр на Столичному».