Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Новий Chery Tiggo 3 доступний за 334 600 грн

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

10.06.2016

Автомобіль був спроектований всесвітньо відомою командою професійних дизайнерів під керівництвом Джеймса Хоупа (в минулому старший дизайнер Opel, Ford і Daimler-Chrysler). Завдяки вдалим дизайнерським рішенням компактний кросовер Chery Tiggo 3 виглядає солідно в екстер'єрі, а детально опрацьовані деталі інтер'єру, хороша ергономіка і високий рівень оснащеності дозволяють сприймати модель в якості реальної альтернативи бюджетним європейським або азіатським кросовер.

Що ж стосується технічної складової, то модель пропонується з бензиновим силовим агрегатом об'ємом 1.6 літра сімейства Acteco. Двигун розвиває потужність в 126 к.с. при 6150 обертах на хвилину, а крутний момент становить 160 Нм при 3900 обертах на хвилину. Двигун відповідає екологічному стандарту Євро-5 і в змішаному циклі витрачає 6.7 літрів палива на 100 кілометрів шляху. Для підвищення економічності двигун агрегатується з 5-ти ступінчастою механічною коробкою передач німецького виробництва, з чіткими і легкими перемиканнями.

На окрему увагу заслуговує практичність кросовера. Так, бічні накладки з алюмінієвими вставками, захищають лакофарбове покриття від незначних пошкоджень, а посилені рейлінги на даху дозволяють транспортувати габаритні вантажі. Кожух запасного колеса, розміщений на п'ятій двері відмінно захищає запасне колесо від впливу атмосферних явищ і грає роль захисного буфера при ударі ззаду. Багажне відділення Chery Tiggo 3 об'ємом 550 літрів дозволяє взяти на борт весь необхідний багаж, а завдяки функції складання задніх сидінь обсяг можна збільшити до 1800 літрів.

Додатковими аргументами на користь покупки нового кросовера Chery Tiggo 3 стануть якісні матеріали обробки, безліч регулювань і налаштувань водійського місця і значний список устаткування, пропонованого моделлю за замовчуванням. Власнику доступні можливість управляти основними функціями магнітоли і Bluetooth, а також опціонально круїз-контролем, багатофункціональний бортовий комп'ютер, мультимедійна система, безліч відсіків для дрібних речей, електросклопідйомники в передніх і задніх дверях і висока якість шумоізоляції.

По частині безпеки новий кросовер в краш-тесті C-NCAP отримав сертифікат з 5-зірковим рейтингом. Цей результат пояснюється ретельним і продуманим дизайном. З дизайном "3R Body" автомобіль може поглинати і розсіювати енергію удару з максимальною ефективністю. В добавок автомобіль оснащений ABS і EBD, що забезпечує додаткову безпеку в екстремальних умовах.

Нагадаємо, новий Chery Tiggo 3 був презентований в «Автоцентрі на Столичному» під час «Столичного Автошоу» 28-29 травня.

Детальніше про модельний ряд можна дізнатися у консультантів «Автоцентру на Столичному» в салоні або по телефону: (044) 206 80 00