Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Новий Сee`d в «Автоцентрі на Столичному»

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

15.02.2016

Оновлений Kia cee'd, який визнаний одним з найстильніших автомобілів Європи, вже у продажу в «Автоцентрі на Столичному». Як і всі останні новинки компанії, оновлена модель покликана розширити стандарти в своєму сегменті. У Kia cee`d включені ті опції, які притаманні автомобілям більш високого класу. Це корейський автомобіль, зроблений в Європі і для Європи.

В арсеналі Kia cee'd 2016 року бензиновий (130 к.с.) і дизельний (136 к.с.) двигуни з робочим об'ємом 1,6 літра. Бензиновий мотор агрегується шестиступінчастою механічною КПП і «автоматом» з такою ж кількістю передач. Покупцям дизельної версії буде доступна нова 7-ступінчаста роботизована трансмісія DCT з двома зчепленнями, яка забезпечує швидку зміну передач і допомагає заощадити пальне. Роботизована трансмісія DCT в Україні представлена ​​вперше.

В «Автоцентрі на Столичному» оновлений Kia Сee`d представлений в двох варіантах: 5-дверний хетчбек Kia Сee`d і універсал Kia Сee`d SW, а також в трьох комплектаціях: Comfort, Business і Prestige.

Стартова комплектація - Comfort - включає набір корисних опцій і буде доступна з бензиновим двигуном об'ємом 1,6 літра (потужністю 130 к.с.) і 6-швидкісною механічною коробкою передач.

У перелік обладнання входять:

• 6 подушок безпеки;

• Кріплення для дитячих крісел;

• Антиблокувальна система ABS з системою електронного розподілу гальмівних зусиль (EBD);

• Дискові гальма 4-х коліс;

• Рульова колонка, що регулюється вертикально та горизонтально;

• Зовнішні дзеркала з обігрівом і електрорегулюванням.

Kia cee'd також має багатофункціональне кермо, яке дозволяє комфортно і безпечно використовувати мультимедійну систему під час руху.

В автомобілях комплектації Business водії знайдуть безліч корисних додатків. Особливо вони будуть цікаві тим, хто цінує якість, вишуканість і задоволення від водіння. Зробити водіння зручним допоможуть електронна система курсової стабілізації (ESC), функція допомоги при русі вниз / вгору (Hill Assist Control), двозонний клімат-контроль, система перемикання режимів при русі Flex Steer, круїз контроль, світлодіодні денні ходові фари, передні протитуманні фари.

Спеціально для експлуатації в умовах української зими був розроблений пакет «Теплі опції». Він включає в себе підігрів керма і передніх сидінь, додатковий обігрів салону, підігрів щіток склоочисників і підігрів форсунок пульверизатора омивача вітрового скла.

У максимальній комплектації Prestige представлений розширений набір корисних функцій і систем. Версія Prestige доступна виключно для хетчбеків і пропонується з бензиновим двигуном 1,6 літра, агрегованих «автоматом» і з дизельною силовою установкою 1,6 л і 7-ступінчастою роботизованою коробкою DCT. Особливістю даної комплектації є сидіння водія з поперечної підтримкою і запам'ятовуванням налаштувань. Камера заднього виду вбудована в магнітолу. Також в комплектацію входять: задні паркувальні радари, задні світлодіодні фари, електронне гальмо важіль, панель приладів Supervision, додатковий дефлектор обдування задніх сидінь, алюмінієві накладки, магнітола з кольоровим TFT екраном.

За підсумками 2015 року в Україні cee`d увійшов до трійки найпопулярніших моделей KIA. У цьому році завдяки продуманій ціновій політиці і співвідношенню ціна / якість, оновлений Kia cee`d стає ще привабливіше, що робить його одним з претендентів на лідерство в своєму класі.

У всіх перерахованих перевагах можна переконатися, записавшись на тест-драйв тут або за телефоном (044) 206-80-00.