Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Сервіс «Автоцентр на Столичному» бере участь в конкурсі «Автоексперт «Краще СТО»
 

«Автоцентр на Столичному» бере участь в конкурсі «Автоексперт «Краще СТО»

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

04.07.2016

Інтернет-ресурс avtobazar.ua проводить щорічну всеукраїнську акцію «Краща СТО». В ході акції «Краща СТО» автовласники та експертне журі вибирають кращі станції техобслуговування в декількох номінаціях. Цього року список номінацій збільшений. Це «Краща офіційна СТО», «Краща універсальна СТО», «Кращий вантажний сервіс» і «Кращий мотосервіс», а також вибираються кращі СТО серед спеціалізованих за видами робіт.

Сервісний центр «Автоцентру на Столичному», який є офіційним для таких брендів як KIA, Opel, Chevrolet, Zaz, Chery, бере участь в номінації «Краща офіційна СТО». Тому пропонуємо всім нашим клієнтам підтримати наш сервісний центр і проголосувати за нашу команду фахівців тут:

Або віддати свій голос можна на сторінці «Автоцентру». 

Надалі за підсумками голосувань автовласниками буде вибрано ТОП-100 найкращих СТО на всій території України, а станції, які набрали найбільшу кількість голосів (по три в кожній номінації / підномінації) відвідає експертне журі акції. Останнє, після ретельного вивчення СТО, поставить оцінку кожному фіналісту та за підсумками підрахунку отриманих оцінок, буде обраний переможець у кожній номінації. Також за підсумками голосування буде складений незалежний рейтинг «Найкращі ТОП-100 СТО України».

СТО «Автоцентру на Столичному» є невід'ємною ланкою цілого комплексу. За своїми масштабами і обсягами виконаних робіт - це найбільший сервісний центр України з сучасним обладнанням і повним технічним обслуговуванням автомобілів.

Також на складі «Автоцентру» є понад 10 тисяч найменувань оригінальних запасних частин і аксесуарів. Якщо необхідної запчастини немає, її оперативно можуть доставити з іншого складу. Наприклад, по Києву терміни поставки - 1 день. Якщо зі складів Німеччини або Південної Кореї - близько 10 днів.

Нагадаємо, що в минулому році сервісний центр «Автоцентру на Столичному» увійшов в ТОП-100 СТО України за версією «Автоексперт «Краще СТО».