Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Чого очікувати від нового седана і універсала Opel Insignia?

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

01.03.2017

В період з 7 по 19 березня в Женеві відбудеться традиційна автомобільна виставка, учасники якої на власні очі побачать новий Opel Insignia відразу в двох версіях - Grand Sport (седан) і Sports Tourer (універсал). Спортивні кари отримають оновлений кузов, завдяки якому стануть більш просторими, зовні привабливими і маневреними. Для безпечної їзди в вечірній час інженери встановили у другому поколінні Insignia інтелектуальне світлодіодне освітлення і систему допомоги водієві. Окрім цього оновлена версія комплектується технологією Opel OnStar, яка допоможе водіям і пасажирам оперативно забронювати номер в готелі і відшукати вільне місце на парковці.

В цілому після серії випробувань виробник охарактеризував цей автомобіль як:

  • Спритний;
  • Місткий;
  • Технологічно підкований;
  • Недорогий - з урахуванням багатої комплектації.

Модифікована версія випускається з 8-швидкісним «автоматом», повним приводом і камерою, яка відкриває огляд на 360 градусів.

Програма Opel Exclusive для індивідуального оформлення Insignia

В ході Женевської автовиставки представники німецького концерну представлять нову програму - Opel Exclusive. Вона передбачає фарбування кузова автомобіля в будь-який колір або відтінок, який буде зазначений клієнтом. Команда фахівців зможе навіть підібрати гаму на свій розсуд або за кольором одягу, волосся, очей та інших елементів. Також Opel пропонує три варіанти обробки кузова:

  • Трьохшарове лакове покриття з оптимальними пропорціями, що додасть автомобілю гладкості і зробить його більш виразним серед інших автомобілів.
  • Металева фарба для відбиття ультрафіолетових променів, завдяки чому кузов отримає ефект блиску.
  • Перламутровая фарба з тонкими шарами кристалів, що імітує перламутровий блиск.

Також, програмою Opel Exclusive передбачена можливість індивідуального підбору коліс, оформлення салону і інших налаштувань автомобіля. Щоб дізнатися першим подробиці про технічні характеристики універсалу і седана. Слідкуйте за новинами «Автоцентру на Столичному».