Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Новий Opel Mokka X - вже в продажу!

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

29.11.2016

У листопаді в «Автоцентрі на Столичному» стартували продажі нового покоління Opel Mokka X. Удосконалена версія отримала нову радіаторну решітку і світлодіодні фари. Безпека руху контролює інноваційна фронтальна камера Opel Eye, яка стежить за дорожньою розміткою та допомагає дотримуватися правильну дистанцію між Mokka X і їхав попереду. Система інтелектуального освітлення аналізує погоду і визначає час доби, в результаті чого автоматично встановлює оптимальні світлові характеристики.

Як змінився салон?

Німецькі технологи внесли корективи в приладову панель, яка тепер має підсвічування у фірмовому стилі Opel. Мультимедійна система Navi 900 IntelliLink оснащена 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і сумісна з гаджетами на платформі Android і IOS.

Комфортну їзду на далекі відстані забезпечать ергономічні сидіння з регульованою підтримкою попереку і висувною платформою для зручного розташування ніг. Правильно розташовані дзеркала сприяють хорошому огляду, а камера заднього виду і парктроніки допоможуть припаркуватися в обмеженому просторі.

Габарити нової Mokka X залишилися незмінними, при цьому обсяг багажника при розкладених задніх кріслах підвищився до 365 літрів.

Технічні характеристики

Ще до модернізації модель отримала 1,6-літровий дизельний мотор потужністю 1100 і 136 «коней». Після рестайлінгу силова лінійка поповнилася турбомотором об'ємом 1,4 л і потужністю 152 кінських сили. Такий агрегат може працювати тільки з автоматичною коробкою, стрілка спідометра сягає позначки 100 км / год всього через 9 секунд після старту.

Mokka X з іншими двигунами комплектується як «механікою», так і «автоматом». Автомобіль має повний привід, який забезпечує стійкість машини на ожеледі і бездоріжжя. На рівній дорозі система переходить в економний режим, внаслідок чого крутний момент передається виключно на передні колеса.

Детальніше про комплектації і ціни на модифіковану модель Mokka X можна подивитися на сторінці моделі або дізнатися по телефону (044) 206 80 00.