Автоцентр на Столичном
Меню
 

Chery вошли в ТОП-4 рынка новых легковых автомобилей

ПОДПИСКА НА РАССЫЛКУ

Узнавайте новости первыми

28.10.2021

Бренд Chery занял четвертое место среди лидеров автомобильного рынка

Октябрь 2021 стал историческим для команды «Си Эй Автомотов» - бренд Chery занял четвертую строчку среди лидеров автомобильного рынка в нашей стране с результатом более 500 автомобилей и долей рынка в 6,1%. Искренне благодарны каждому нашему клиенту, ведь именно клиенты являются самой большой ценностью для бренда. В целом, этот год стал действительно прорывным для бренда Chery в Украине, бренд стабильно закрепился в топ-10 по продажам новых автомобилей, наращивая как количество проданных авто, так и долю рынка.

Главным образом, это произошло за счет ключевых преимуществ Chery в Украине: широкого выбора современных кроссоверов и оптимального соотношения «качество-комплектация-цена». Бренд готов отвечать за качество своих автомобилей, на все новые выводимые на рынок Украины действует расширенная гарантия от производителя – 5 лет авто 150 000 километров, в зависимости от того, что наступит раньше.

чери киев

Главным бестселлером на украинском рынке для бренда остается компактный кроссовер Chery Tiggo 4, презентованный ровно год назад, в октябре прошлого года. Это первоклассно оснащенный автомобиль, который размещается на пересечении В-SUV и С-SUV классов и отличается яркой внешностью. Дизайн этого авто стал по-настоящему стильным, а комплектация кроссовера более сбалансированной – список опций, доступных к заказу, был оптимизирован, что положительно сказалось на цене. При этом широкий список систем безопасности, опции комфорта и современная мультимедийная система с 9" сенсорным экраном есть во всех комплектациях. Удивительно взвешенный автомобиль, уже нашедший большое количество счастливых владельцев в Украине. В октябре Chery Tiggo 4 занял 5 место в рейтинге наиболее продаваемых авто !

Автомобили Chery становятся еще доступнее с обновленной, более выгодной, кредитной программой «Chery Экспресс Кредит». Эта программа действует на приобретение всего модельного ряда бренда в Украине, от компактного кроссовера Chery Tiggo 2 до полноразмерного семиместного флагмана – Chery Tiggo 8.

Главными преимуществами программы для клиента является комфортный первый взнос, от 20% стоимости авто, со сроком кредитования до 7 лет и очень выгодная годовая ставка от 0,01% до 6,69%, ежемесячные комиссии отсутствуют. Следовательно, успейте воспользоваться выгодными условиями от «Chery Экспресс Кредит» Срок действия предложения регламентирован с 24.09.2021 по 31.12.2021 г., а количество автомобилей ограничено[i].

чери киев

[i] Спеціальні умови кредитування на автомобілі CHERY за програмою «CHERY Експрес Кредит»/ «Легкий старт (партнерська)_06.2021» діють з 06.10.2021 року по 31.12.2021 року включно.

Мінімальний внесок - від 20% вартості автомобіля. Максимальний термін кредитування – 84 місяців. Допускається дострокове погашення кредиту. Максимальна сума кредитування – 2 500 000,00 грн. Реальна річна процентна ставка - 36,75% річних у грн*

*Реальна річна процентна ставка розрахована за умов вартості автомобіля 700 000 грн, строку кредитуванні 24 місяці, власному внеску 30%, схемі погашення ануїтет, номінальній процентній ставці 2,39%  річних у грн та платежів за супровідні послуги банку та третіх осіб, пов'язані з отриманням, обслуговуванням і поверненням кредиту. Реальна річна процентна ставка залежить від обраних клієнтом умов кредитування. Схема погашення кредиту – Ануїтет, стандарт.

Одноразова комісія за надання кредиту (без ПДВ) – в залежності від строку кредитування та розміру річної фіксованої відсоткової ставки складає –
- Не застосовується - при строку кредитування 1 рік (включно) та власному внеску від 60% і більше, при строку кредитування від 1 року (+2 дня) по 2 роки (включно) та власному внеску від  60% та більше, при строках кредитування від 3 років (+2 дня) по 5 років (включно) (окрім строку кредитування від 3 років (+2 дня) по 4 роки (включно) та власному внеску від  60% та більше).
- 2,99% від початкової суми кредиту – при строку кредитування від 2 років  (+2 дня) по 3 роки (включно) та власному внеску від 50% до 59,99%;
- 1,99% від початкової суми кредиту по 3 роки включно  (окрім строку кредитування 1 рік (включно) та власному внеску від 60% і більше, при  строку кредитування від 1 року (+2 дня) по 2 роки (включно) та власному внеску від 60%  і більше, при строку кредитування від 2 років  (+2 дня) по 3 роки (включно) та власному внеску від 50% до 59,99%);
- 1,49% від початкової суми кредиту для строку кредитування від 3 років (+2 дня) по 4 роки (включно) та власному внеску від  60% та більше.
Додаткові витрати – комісія за внесення запису про реєстрацію обтяження предмету застави в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна – 750 грн. з ПДВ;
Кредитування здійснює АБ «УКРГАЗБАНК»: Ліцензія НБУ № 123 від 06.10.2011 року. Номер за державним реєстром банків - №183 Кредит надається у відділеннях Банку по всій території України за винятком тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення ООС. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнавайтеся на сайті www.ukrgasbank.com або за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки безкоштовні на території України).

ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» не несе відповідальності за послуги кредитування банків-партнерів та супутніх страхових послуг. Вказані умови кредитування не є рекламою та надаються виключно з метою попереднього ознайомлення зі схемами кредитування.
Кількість автомобілів обмежена. Виробник і продавець залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі.