Автоцентр на Столичном
Меню
 

Графік роботи Сервісу та Автосалону у Вихідні дні!

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

28.11.2020

28 Листопада та 29 Листопада 2020 Сервісний центр продовжує працювати та обслуговувати автомобілі в штатному режимі, щоб гарантувати своєчасне проходження ТО або проведення гарантійних робіт. Економте свій час, записуйтеся онлайн і відвідуйте сервіс у зручний час. Ми відкриті для Вас!

Важливо відзначити, що Автоцентр на Столичному завжди приймає ряд спеціалізованих заходів для досягнення максимальної безпеки клієнтів і працівників: часте провітрювання та дезінфекція приміщень, наявність в місцях загального користування дезінфікуючих засобів і засобів особистого захисту (маски, гумові рукавички). Таким чином, дотримуються правила безпеки відвідування Сервісу.

У Вихідні дні Автосалони будуть закриті для відвідувачів. Консультування з продажу автомобілів здійснюється онлайн. Автомобіль сьогодні - це не тільки свобода пересування, задоволення від водіння, можливість вести бізнес, але також і засіб індивідуальної безпеки. Підходити до вибору нового автомобіля потрібно особливо ретельно, вивчивши всі переваги, комплектації і вартості обраної моделі. З усіма характеристиками автомобілів можна легко ознайомитися в онлайн режимі на сайті в розділі Брендів.

ДІЄ ЧОРНИЙ ТИЖДЕНЬ ЦІН НА KIA SPORTAGE, STONIC ТА XCEED!

У період з 25.11.2020 до 30.11.2020 діють спеціальні ціни на Kia Sportage, Kia Stonic та Kia XCeed з вигодою** до 1 000 Євро*.