Автоцентр на Столичном
Меню
 

Jeep Wrangler нового покоління вже в Україні

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

18.10.2018

Вихід на ринок нової моделі Jeep - це завжди знакова подія. Американський виробник нечасто тішить своїх шанувальників оновленнями модельного ряду. Але якщо це відбувається, то новинки значно відрізняються від попередників дизайном та ходовими характеристиками. Прикладом такого успішного «оновлення» служить Jeep Wrangler. Моделі цієї серії почали продаватися в Україні з 3 жовтня. Перші показники продажів свідчать про те, що українці дуже чекали виходу новинки.

Jeep Wrangler нового поколения

Новий Jeep Wrangler: зміни в комплектації

Шанувальники класичних Джипів можуть не турбуватися: за усталеною традицією виробник зберіг брутальний зовнішній вигляд машини та її найбільш впізнавані риси. Це вертикальна радіаторна решітка, круглі фари та накладні дверні петлі. Показники прохідності також виправдали очікування: оновлений Wrangler вибереться з такого болота, куди інша машина просто не доїде.

Проте змін у конструкції Вранглера чимало:

  • Машина стала легшою на 90 з гаком кг, завдяки зменшенню ваги рами;
  • Лобове скло розширили, збільшивши огляд;
  • На зміну ненажерливим багато кубовим двигунам прийшов мотор на 2 літри, що видає 272 кінських сил (обертовий момент 400 Нм);
  • АКПП ZF на 8 сходинок оптимізувала динаміку машини, а крім того - дозволила знизити витрату пального.

При цьому Jeep Wrangler зберіг свої ходові якості не тільки на дорозі, але і на бездоріжжі. Про що свідчить кліренс у 270 мм, широкі шини та гнучка система налаштування передач. У сукупності все це дає водієві прекрасну керованість та можливість форсувати будь-які перешкоди.

А що в салоні?

Зміни торкнулися і декоративної «начинки» оновленої машини. Власники нового Jeep Wrangler зможуть їздити по бездоріжжю, сидячи в зручному салоні, з великою кількістю анодованого алюмінію та якісно виробленої шкіри. Елементи управління в салоні машини теж відповідають сучасним уявленням про ергономіку. Комбінація з міцного пластику та полімерних вставок приємна на дотик, а головне - зручна у використанні.

Jeep Wrangler салон

Управляти мультимедійними функціями можна за допомогою тачскріна, діагоналлю 8,4 дюйма. Система сумісна з Android Auto або Apple CarPlay. До корисних нововведень можна віднести:

  • Безключовий запуск мотора;
  • Віддалений контроль тиску в шинах;
  • Контроль «сліпих зон» за допомогою камери.

Jeep Wrangler вид сбоку

В Україні оновлений автомобіль представлений трьома варіантами: Rubicon, Sahara, Sport. У кожному з них є 3-х і 5-дверна комплектація, а самі модифікації відрізняються досить сильно. Для шанувальників американських позашляховиків це можливість підібрати саме ту комплектацію, яка відповідає його стилю водіння.