Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Бренд Kia взяв участь в автомобільній експозиції виставки AgroExpo 2019

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

02.10.2019

З 25 по 28 вересня у Кропивницькому відбулася чергова аграрна виставка AgroExpo 2019. Справжньою родзинкою стала масштабна автомобільна експозиція, окрасою якої стали ефектні Kia Stinger і ProCEED, а також популярні моделі корейського бренду Sorento, CEED, Rio X-Line і, звичайно, Sportage.

За останні роки структура української економіки значно змінилася, акценти змістилися в бік аграрної галузі, і саме її представники є одними з найактивніших покупців автомобілів як для особистого, так і корпоративного використання. Тож не дивно, що автомобільна експозиція займала чи не половину всієї критої площі виставки, при цьому різноманіття брендів і моделей цілком тягнуло на автосалон.

Великим інтересом гостей виставки користувався стенд бренду Kia, на якому без перебільшень практично кожен міг знайти авто за смаком. Експозиція була розділена на два сегменти: популярні моделі, такі як лідер автомобільного ринку України Kia Sportage, оновлений крос-хетчбек Rio X-Line зі збільшеним до 195 мм кліренсом, а також універсал CEED нового покоління.

Справжнім шоу-стопером на стенді Kia став 370-сильний фастбек Stinger. Найшвидший автомобіль в історії Kia можна придбати за спеціальною ціною від $38 000*, при цьому вигода** становить $5000. Середньорозмірний кросовер Sorento, оснащений економічним і тяговитим 200-сильним турбодизелем, є справжнім бізнес-джетом, байдужим до якості наших доріг. На Sorento також діють спеціальні ціни, що стартують з позначки $39 900*. Вперше широкій публіці було продемонстровано і динамічний Kia ProCEED, автомобіль з унікальним кузовом Shooting Brake, 140-сильним турбомотором, преміальним оснащенням і ціною 25 000 Євро*.

В ході виставки гості стенду Kia могли отримати не тільки вичерпні консультації про автомобілі і умови їх придбання, але і спеціальні сертифікати, що дозволяють доукомплектувати автомобіль Kia за умови придбання в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» до 31 грудня поточного року.

Ще одним приємним сюрпризом для шанувальників Kia стала можливість стати володарями одних з трьох смарт-годинників Samsung Galaxy Watch.

* Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 02.10.2019 р Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури. ** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 02.10.2019. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.