Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Kia Motors представив спортивну версію Rio GT-Line

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

19.02.2018

Представники Kia показали, яким буде оновлений хетчбек Rio. Спортивна версія легендарного автомобіля отримала розширений набір функцій та спорт-пакет GT-Line. У Європі новинка з’явиться в автосалонах на початку 2018 року.

Офіційна презентація спорткару відбудеться в березні цього року на Женевському автосалоні. Там виробник зможе похизуватися оновленою лінійкою Kia Rio, яка здивує учасників та відвідувачів автосалону оновленим дизайном та найсучаснішим оснащенням.

Виробники заявили, що першу модифікацію і пакет GT-Line отримає найпотужніша модель з лінійки Rio. Тобто спортивними стануть автомобілі з турбодвигуном 1.0 T-GDi (120 л.с.) та 6-ступінчатою коробкою передач. Спорткар приємно здивує водіїв та не залишиться без уваги навколишніх.

Цей автомобіль вражає оновленим дизайном. Чого тільки варта решітка радіатора, яку дизайнери прикрасили чорним глянцевим хромом. Також увагу привертають стильні легкосплавні диски (17 дюймів), хромовані насадки глушників, чорний, глянцевий спойлер та оновлений бампер.

Интерьер Kia Rio GT-Line

Дещо змінився інтер’єр салону. На місці звичайного керма ми побачимо зручне, шкіряне кермо D-подібної форми, яке цілком можна назвати спортивним. Салон автомобіля оздоблять чорними деталями, схожими на карбон. Найяскравіша деталь інтер’єру – крісла з чорної шкіри зі стильною сірою строчкою.

Справді спортивним цей автомобіль робить потужний трьохциліндровий мотор (120 к.с.) із турбонаддувом. Він іде в комплекті з шестиступеневою «механікою». Представники Kia Motors заявляють, новий спорткар у комбінованому режимі споживатиме не більше 4,7 л пального на 100 км шляху.

Виробник обіцяє, що до кінця 2018 року Rio GT-Line буде представлений у декількох комплектаціях. Поціновувачі корейського бренду зможуть обрати спорткар з об’ємом двигуна 1,4 або 1,2 л. Також з’являться моделі зі сучасними роботизованими коробками передач.

Особливу увагу корейські інженери присвятили оснащенню. Так спортивний автомобіль отримав фронтальні адаптивні фари, сучасну навігацію, сенсорний екран (7 дюймів) та камери для заднього огляду. Для комфортних поїздок взимку передбачений підігрів керма, передніх за задніх крісел.

Спорткар став ще безпечнішим. Таким його роблять міцний сталевий кузов та шість надійних подушок безпеки. Усі базові моделі оснащені системами екстреного гальмування, та програмою, що попереджує про перетинання лінії дорожньої розмітки.

В Україні можна придбати автомобіль Kia Rio 4-го покоління в одній із трьох представлених комплектаціях.

Перейти до каталогу автомобілей Kia