Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Рестайлінг KIA Sportage: Sportage FL

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

24.09.2018

26 липня 2018 року в Автоцентрі на Столичному з'явилася перша модифікована версія Kia Sportage. Україна потрапила в число країн, мешканці яких зможуть першими оцінити новинку. Розробники представили зображення рестайлінгової моделі, розповівши про зміни в екстер'єрі, інтер'єрі салону та технічному оснащенні.

Дебют поточної версії в нашій країні відбувся ще у 2016 році. Тоді українці оцінили Kia Sportage, за два роки придбавши понад 7 тисяч автівок. Протягом 2016-2017 років ця модель була найбільш популярною в Україні. Про що свідчать показники продажів та звання «Автомобіль року».

Уже в цьому році шанувальників корейської автокомпанії очікує зустріч з оновленою версією легендарного кросовера. Конструктори змінили екстер'єр, поліпшили дизайн салону, а також працювали над технологічним оснащенням. 

Чим здивують дизайнери?

Перші зміни торкнулися екстер'єру. На представлених фотографіях видно модифіковані бампера та нову, стильну оптику. За словами розробників, топові комплектації отримають сучасне LED-освітлення. Навіть основні ліхтарі зробили світлодіодними. Традиційно, найбільш яскравими та помітними будуть автомобілі в комплектації GT-Line, їх оснастили неймовірно стильними протитуманними фарами Ice Qube.

Що стосується колісних дисків, їх дизайн теж змінився. Покупець може вибрати 17 або 19-дюймовий розмір. Особливу увагу приділили рестайлінгу інтер'єру, змінивши форму панелі приладів, оновивши кермове колесо та мультимедійну систему.

Рестайлинговый Спортейдж

Що під капотом?

Для європейських клієнтів конструктори Kia підготували п'ять різноманітних силових установок. Оновлена версія отримає дизельний турбомотор, об'ємом 1,6 літра, потужністю 136 к. с. або 115 к. с. (в залежності від комплектації). Дизельний мотор, який встановлювали на стартові версії, тепер доступний в повнопривідних автівках. Також клієнтів чекає несподіванка – перший гібридний двигун в історії фірми, створений на основі дизельної силової установки, об'ємом 2 літри.

Салон Спортейдж ФЛ

Як захистять, чим потішать?

Набір «безпечних опцій» поповнили сучасним круїз-контролем, функцією кругового огляду, а також системою старт/стоп. Круговий огляд значно полегшить процес паркування, особливо на тісних стоянках.

Любителів слухати музику в дорозі потішать абсолютно новою мультимедійною системою, що функціонує на базі сенсорного дисплея. Покупцям запропонують на вибір один з двох варіантів екранів: 7 або 8 дюймів.