Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Sportage п'ятого покоління - чудова новинка Kia Europe

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

13.09.2021

Європейська філія концерну Kia презентувала нову модель Sportage, що займає високу позицію в сегменті SUV. Автомобіль спроєктований спеціально для європейського ринку. Цінність і ексклюзивність транспортного засобу підкреслюють сучасний дизайн екстер'єру та інноваційний інтер'єр.

Внутрішній простір і ергономічність автомобіля

Новий кросовер продуманий до дрібниць. Великий простір всередині забезпечує практичність і універсальність. При цьому колісна база вважається досить компактною - 1865 мм завширшки, 4515 мм в довжину і 1645 у висоту.

Для зручного розташування ніг у другому ряду передбачено 996 мм вільного простору, а для голови - 998 мм.

Місткий багажний відсік розрахований на 591 літр. Якщо вам необхідно перевезти великий багаж, ви можете скласти задні сидіння в пропорції 40:20:40. Таким чином створюється 1780 л корисного об'єму.

kia sportage салон

Потужність і продуктивність Sportage

Основні якості новинки - ефективність і потужність. Саме тому автомобіль буде оснащений продуктивними агрегатами, в тому числі й електрифікованими технологіями.

Завдяки електромотору Sportage перетворюється на ефективний позашляховик. Екологічний ефект досягається за допомогою гібридної (HEV) і під'єднаної гібридної (PHEV) установок:

  • Другий варіант оснащений 1,6-літровим агрегатом T-GDI, електродвигуном на 66,9 кВт, а також полімерною акумуляторною батареєю (13,8 кВт/год). Загальна потужність обох установок досягає 265 к.с., з яких 180 к.с. доводиться на IC-двигун.
  • Модифікація HEV пропонує мотор T-GDI 180PS на 1,6 л. Електродвигун потужністю 44,2 кВт працює в парі з літій-іонною батареєю (1,49 кВт/год). Загальна потужність - 230 к.с.

новий kia sportage

Технологія Kia Idle Stop-and-Go, що застосовується для європейських моделей позашляховика, вимикаючи двигун в статичному положенні. При цьому економиться паливо і скорочуються викиди шкідливих речовин.

Інноваційні технології Kia Sportage

Всередині автомобіля ховається безліч інноваційних систем:

  • Підвіска з електронним керуванням для повного комфорту і безпеки, що досягається за допомогою безперервного контролю демпфірування.
  • Система AWD з електрокеруванням, що розділяє потужність між колесами для ефективності їзди та поліпшення ходових якостей.
  • Режим Terrain Mode, розроблений спеціально для Sportage. При активному відпочинку опція допомагає авто досягти оптимальної динаміки руху, враховуючи поточні дорожні та погодні умови.
  • Режим Drive Mode з вибором налаштувань Comfort, Eco, Sport.

Безпека для авто п'ятого покоління - понад усе. Виробники оснастили позашляховик активними й пасивними системами допомоги водієві:

  • Подушка безпеки водія і пасажира.
  • Бічні штори та подушки.
  • Центральна подушка для передніх сидінь.
  • Технологія Advanced Driver Assistance System.

кіа спортаж салон

За словами керівництва Kia Europe, новинка була розроблена для європейських користувачів з метою встановлення нових орієнтирів в SUV-класі. Поєднання передового дизайну з сучасним інтер'єром, важливими функціями та потужними агрегатами задовольняє будь-які вимоги клієнта. Модель з нульовим рівнем викидів - ідеальний опис місії Kia.