Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Kia представила оновлений кросовер Soul

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

01.02.2019

Міжнародний автосалон в Лос-Анджелесі ознаменувався кількома гучними презентаціями. Однією з найяскравіших стала презентація нового покоління кросоверів Kia Soul, яка відбулася 28 листопада 2018 року.

Модель, що за кілька років отримала величезну популярність в США, зберегла свій стиль, але при цьому отримала нову платформу, сучасний дизайн та ряд корисних опцій.

Новий дизайн Kia Soul

Зовні автомобіль залишився цілком впізнаваним - фірмовий «кубічний» дизайн нікуди не зник. Але зміни в зовнішньому вигляді все ж помітні:

  • Кузов отримав гострі, чіткіші лінії. Нові колісні арки та задня стійка у формі крила додають силуету автомобіля динамічності;
  • У нижній частині бампера розробники встановили двобарвну решітку, за якою сховали радіатори та елементи круїз-контролю;
  • На зміну великим фарам прийшли вузькі прорізи з потужними світлодіодами. Зміни також торкнулися задньої оптики: тепер ззаду у Kia Soul два чітких, яскравих ​​«бумеранга» з LED-підсвіткою.

А що в салоні?

Центральним елементом консолі оновленого кросовера став сенсорний HD-екран, діагоналлю 10,5 дюйма. Навколо нього та біля кермової колонки дизайнери розташували округлі елементи управління. Ергономіка не постраждала, але панель стала виглядати набагато сучаснішою. Панель приладів також отримала округлі форми та виразну підсвітку.

Зміни торкнулися і самого салону, хоча «молодіжна» стилістика моделі збереглася. Завдяки подовженню машини та збільшенню колісної бази, простір у салоні помітно розширився. Округлі, плавні лінії в оздоблені тільки підкреслили комфорт. Новинку органічно доповнила адаптивна підсвітка, а також нова аудіосистема (Harman Kardon на 640 Вт) з динаміками, вбудованими в бічні повітряні дефлектори.

Оснащення автомобіля

Оновлену версію Kia Soul планують оснащувати бензиновими двигунами двох видів:

  • атмосферним на 2 літри, 147 кінських сил (в комплекті - 6-ступінчаста МКПП або варіатор IVT);
  • турбодвигуном на 1,6 літра, 201 кінська сила (тільки роботизована КПП на 7 ступенів).

Мультимедійне оснащення машини теж «підтягнулося» під сучасні стандарти. Її оснастили мультимедійною системою з HD-екраном. Присутня функція синхронізації з мобільними платформами Android Auto і Apple Car Play. Також потішить проекційний екран з діагоналлю 8 дюймів.

Безпека та комфорт від Kia Soul

Після оновлення машина стала ще більш безпечною. За це відповідають такі функції:

  1. Смарт круїз-контроль;
  2. Датчики контролю сліпих зон;
  3. Модуль утримання автомобіля в межах смуги;
  4. Асистент, що запобігає фронтальним зіткненням FCA (він також має модуль, який відповідає за розпізнавання пішоходів);
  5. Система, що запобігає зіткненню під час руху заднім ходом.

Приємним доповненням стане адаптивна оптика, що забезпечує оптимальний рівень освітлення в будь-яких умовах. Оновлений кросовер випускатимуть в базовій версії, «позашляховому» варіанті X-Line або з пакетом GT-Line.