Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Рестайлінгова версія Kia Sportage та інші моделі кросоверів на виставці в Кропивницькому

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

26.09.2018

26-29 вересня в Кропивницькому пройде AgroExpo 2018 - одна з найбільших агропромислових виставок України. Бренд Kia представить на форумі всі кросовери з актуального модельного ряду. У тому числі Kia Sportage, який після рестайлінгу змінив не тільки дизайн, але і комплектацію.

Рестайлинговая версия Kia Sportage

Яких змін очікувати від Kia Sportage?

Флагманом AgroExpo 2018 від Kia, безсумнівно, стане кросовер Sportage - оновлена модель 2016 року. Попри її популярність, компанія вирішила внести зміни в дизайн і комплектацію.

Основні зміни торкнулися зовнішнього вигляду автомобіля:

  • Машина отримала передні та задні бампери з більш досконалою геометрією, а також підвищеною міцністю.
  • Змінився зовнішній вигляд колісних дисків (у серії доступні варіанти 16, 17, 19 дюймів).
  • Топові версії Kia Sportage після рестайлінгу комплектуються світлодіодною оптикою, в тому числі протитуманними фарами Ice Qube з досить агресивним зовнішнім виглядом.

Зміни також торкнулися салону автомобіля: після оновлення дизайну, власники отримають приладову панель зі зміненою конфігурацією, а також оновлене кермо. Управляти всіма функціями можна за допомогою сенсорного дисплея (7 чи 8 дюймів в залежності від модифікації).

Під капотом кросовера встановлений турбодизель на 1,6 літра з потужністю від 115 до 136 «конячок». Також планується виробництво першого дизельного гібрида EcoDynamics + на базі дизельного двигуна 2 л.

Інші моделі Kia на форумі AgroExpo

Крім Sportage в новому дизайні, бренд представить на форумі інші моделі кросоверів, доступні на ринку України.

Sorento, як і флагман виставки, теж був оновлений. Тепер його 200-сильний турбодизель комплектується новою, восьмиступінчастою автоматичною КПП, що підвищує керованість автомобіля.

Niro - кросовер з видатними показниками економії палива. На 100 км автомобіль витрачає всього до 3,8 літра палива, що робить Kia Niro однією з найбільш екологічних машин в своєму сегменті.

Молодіжна модель Stonic і більш практична Rio X-Line представлені в сегменті B-SUV. Вони досить компактні, але при цьому мають гарні ходові показники. А їх стильні салони дозволяють пересуватися з повним комфортом.

Крім знайомства з Kia Sportage та іншими кросоверами, відвідувачі виставки зможуть взяти участь в розіграші смартфонів Samsung. Кожного дня переможця визначатимуть серед усіх зареєстрованих учасників.