Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Кросовер Opel Crossland 2021 в Україні: більше версій, більше оригінальності, менші ціни.

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

22.05.2021

Бренд Opel оголошує про старт продажів оновленого компактного кросовера Opel Crossland. Автомобіль зберіг всі колишні переваги добре відомої моделі Opel Crossland X, але тепер готовий додати нові - новий дизайн, нові технології, нові версії для покупців! Автомобіль вже доступний у дилерів Бренду, будьте першими, хто познайомиться з новинкою.

опель

Кросовер Opel Crossland 2021: фірмовий дизайн Vizor і технологія Grip Control

Разом з моделлю Opel Mokka, оновлений кросовер Opel Crossland став одним з перших носіїв нового фірмового стилю Бренду - зустрічайте «обличчя» Vizor! Нова передня частина Vizor включає в себе широку чорну глянсову вставку з логотіпом- «блискавкою», а також хромовані молдинги, які візуально пов'язують обидві фари воєдино: автомобіль виглядає більшим і вражаючим. Крім того, змінився передній бампер і центральна срібляста вставка, покликана підкреслити характер справжнього SUV-кросовера, готового до труднощів в заради пригод. У задній частині увагу привертають нові тоновані ліхтарі, які ефектно підкреслюють фірмовий дизайн крил, а також масивна чорна глянсова панель на задніх дверях. Нарешті, автомобіль Opel Crossland 2021 отримав повністю оновлений ряд легкосплавних колісних дисків: наприклад, 17-дюймові диски виділяються ефектним чорно-сріблястим забарвленням.

Бажаєте дізнатися більше про новинку? Тоді заходьте в шоу-рум Opel – і цей компактний кросовер обов'язково вас порадує своїми широкими можливостями! Оформляйте передзамовлення прямо зараз: (044) 206 80 00

опель Київ

Слідом за зовнішніми змінами, кросовер Opel Crossland 2021 також отримав чимало важливих змін всередині. Так, відтепер для моделі доступна нова мультимедійна система NAVI PRO з 8-дюймовим кольоровим сенсорним екраном, підтримкою технологій Apple CarPlay і Android Auto, штатною навігацією, Bluetooth, парою USB-роз'ємів. Водія і переднього пасажира обов'язково порадують зручні сидіння з сертифікацією AGR, а задні пасажири зможуть вибрати для себе максимально зручну посадку завдяки можливості регулювання другого ряду сидінь вперед/назад в діапазоні 150 мм. До слова: завдяки можливості регулювання сидінь, багажник можна збільшити з 410 до 520 літрів - і це найкращий показник в класі!

Нарешті, автомобіль отримав систему Grip Control, що дозволяє адаптувати роботу двигуна і трансмісії для подолання різної пересічної місцевості: засніжених доріг, піску і бруду. Разом зі змінами в шасі кросовера, які внесли інженери Opel - наприклад, нові пружини і амортизатори для передньої незалежної підвіски Макферсон, підвищеної точністі рульового управління - все це обіцяє нові емоції та враження за кермом нового Opel Crossland 2021. 

опель купити

Два бензинових двигуна, два типи трансмісій - обирайте будь-який варіант!

Українські покупці можуть вибрати новий Opel Crossland з атмосферним або турбо-мотором, класичною «механікою» або сучасним 6-ступінчастим "автоматом". Кожен знайде для себе відповідний варіант!

Атмосферний 3-циліндровий бензиновий двигун Direct Injection 1,2 пропонує потужність 82 к.с. і крутний момент 118 Нм. Працюючи в парі з 5-ст. МКПП, даний силовий агрегат забезпечує достатні швидкісні можливості: максимальна швидкість 170 км/год, розгін до 100 км/год за 14,5 секунди. При цьому даний силовий агрегат демонструє вражаючу паливну економічність: нормативні витрати палива в місті - всього 5,6 л на 100 км, на трасі – лише 4,2 л на 100 км.

Якщо ви хочете отримати більше динаміки і швидкості, то обирайте мотор Direct Injection Turbo 1,2: потужність 110 к.с. і крутний момент 205 Нм, причому останній доступний вже на 1 750 об/хв. Даний двигун поєднується з 6-ст. АКПП, завдяки чому хороша динаміка - розгін до 100 км/год за 10,9 секунди, максимум 187 км/год - відмінно уживається з простотою управління. При цьому нормативні витрати палива все також радують скромністю: у місті - 5,9 л на 100 км, на трасі – 4,2 л на 100 км.

опель кроссланд

Розширено вибір комплектацій: тепер три варіанти з різним оснащенням

Крім того, новинка Opel Crossland дає покупцям ще більше можливостей для вибору - три нові комплектації замість минулих двох.

Стартовий варіант Edition пропонує вже все необхідне обладнання для безпеки і комфорту в кожній поїздці: ABS і ESP, розпізнавання дорожніх знаків, попередження про вихід зі своєї смуги руху (контроль рядності), шість подушок безпеки, круїз-контроль, підсилювач керма, 2-зонний клімат-контроль, задні датчики паркування, мультифункціональний кермо зі шкіряним оздобленням, підлокітник для водія, мультимедійна система Radio R 4.0 IntelliLink і 7-дюймовий сенсорний дисплей, підігрів сидінь і підігрів керма, світлодіодні фари Full LED, 2-кольорове забарвлення кузова з чорним дахом. Ціна Opel Crossland 1,2 Direct Injection 82 МКПП Edition – від 499 300 грн, ціна Opel Crossland 1,2 Direct Injection Turbo 110 АКПП Edition – від 608 400 грн.

опель авто

На рівень вище розташована комплектація Elegance, яка додатково пропонує: датчики паркування спереду, камеру заднього виду, безключовий доступ і запуск двигуна Open&Start, комбіновану обробку салону Sparkle (екошкіра + тканина), сидіння водія з сертифікацією AGR, протитуманні фари, рейлінги сріблястого кольору, 16 -дюймові легкосплавні колісні диски, тд. Ціна Opel Crossland 1,2 Direct Injection Turbo 110 АКПП Elegance – від 640 600 грн.

На вершині модельного ряду нового Opel Crossland розташована версія Ultimate, яка відрізняється наступним: система Grip Control, індивідуальні зсувні сидіння другого ряду, підлокітник для задніх пасажирів, 2-рівнева підлога багажника, комбіноване оздоблення салону Alcantara (замша + екошкіра), мультимедіа NAVI PRO з 8-дюймовим дисплеєм, 17-дюймові легкосплавні колісні диски, пакет «Park & Go» (контроль «сліпих зон» дзеркал заднього виду, система допомоги при парковці Park Assistant, панорамна камера заднього виду). Ціна Opel Crossland 2021 1,2 Direct Injection Turbo 110 АКПП Ultimate – від 696 800 грн.

опель новий

Бажаєте дізнатися більше про новинку? Тоді заходьте в шоу-рум Opel– і цей компактний кросовер обов'язково вас порадує своїми широкими можливостями! Оформляйте передзамовлення прямо зараз: (044) 206 80 00