Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Група Stellantis в Україні провела прес-конференцію і поділилася результатами роботи за 9 місяців 2021 року

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

19.10.2021

19-го жовтня 2021 року Група Stellantis провела прес-конференцію, представники компанії поділилися результатами роботи і розповіли про плани на найближче півріччя. А також, прогриміла головна новина цієї осені - з другого квартала 2022 року Група Stellantis Україна стає офіційним представником Бренда JEEP!

  • Яскраві події 2021 року - приєднання Бренду JEEP до сім'ї Stellantis Україна, найбільший корпоративний контракт в історії України, запуск нових зручних програм для клієнтів, нові перемоги та досягнення.
  • Підсумки діяльності Брендів PEUGEОT, CITROЁN, DS Automobiles і OPEL за 9 місяців 2021 року.
  • Запуск нових продуктів. Які новинки вже представлені в Україні і що очікувати до кінця року.
  • Лідери ринку LCV автомобілів. Впевнена робота з корпоративними клієнтами і нові великі контракти.
  • Розвиток дилерської мережі - присутність в кожному регіоні.

ЯСКРАВІ ПОДІЇ 2021 РОКУ

Осінь 2021 року прогриміла яскравою і несподіваною новиною - Бренд JEEP приєднався до Групи Stellantis Україна. На початку 2021 року відбулася злиття 2 успішних автомобільних концернів Peugeot SA ( «Groupe PSA») і Fiat Chrysler Automobiles NV ( «FCA») (NYSE: FCAU / MTA: FCA), що ознаменувало народження нової зірки під назвою Stellantis. Так, нова компанія зібрала разом 14 автомобільних Брендів, що дозволяє поборотися за світову першість на автомобільному ринку. У свою чергу в Україні офіційне представництво Групи Stellantis представляло Бренди ex- Groupe PSA. До сьогоднішнього дня. З другого кварталу 2022 років Бренд JEEP приєднається до сім'ї Stellantis Україна.

Stellantis

Ще одним знаковою і навіть історичною подією є корпоративний контракт. 25-го березня Бренд CITROЁN і Група компаній VIDI підписали контракт з компанією Укрпошта про закупівлю 1860 автомобілів CITROЁN Berlingo L2 «Worker» вартістю 1,3 млрд. грн. Даний контракт можна впевнено вважати наймасштабнішою закупівлею автомобілів в 2021 році в Україні. В рамках реалізації проекту «Пересувні відділення» компанія Укрпошта потребувала надійних і витривалих автомобілях, які готові подолати всі перешкоди на шляху до кінцевої точки доставки. Тому їх вибір припав саме на Бренд CITROЁN і новий Berlingo L2 «Worker». До кінця 2021 нові авто курсуватимуть країною в рамках проекту «Пересувні відділення» в складі 2500 мобільних поштових відділень. А перші партії автомобілів були передані Укрпошті цього літа.

Важливою подією в плані задоволення запитів клієнта і надання зручних і зрозумілих послуг є запуск фірмових онлайн-складів для Брендів PEUGEOT, CITROЁN і DS Automobiles. Новий сервіс є більше, ніж просто онлайн магазином або конфігуратором автомобілів. Адже тільки тут потенційний покупець може побачити весь склад автомобілів, доступних в Україні. При цьому гнучка система фільтрації дозволяє швидко вибрати відповідну модель, визначитися з типом двигуна (палива), задати бажаний діапазон ціни. Зупинившись на декількох потрібних варіантах, клієнт може розглянути детальні фотографії автомобіля, вивчити деталі комплектації і технічні характеристики, попередньо забронювати відповідний екземпляр. І все це доступно буквально «на кінчиках пальців»: достатньо кількох кліків мишки і дотиків до дисплея планшету.

Mokka

Бренд PEUGEOT неодноразово отримував титул «Авто Року» в Європі і займав почесні місця в рейтингу кращих автомобілів. Так на рахунку Бренду п'ять титулів Авто Року, їх удостоїлися PEUGEOT 504, PEUGEOT 405, PEUGEOT 307, PEUGEOT 308 і, звичайно, найтитулованіший кросовер PEUGEOT 3008. І в 2020 році відбувся переломний момент для Бренду PEUGEOT в Україні, революційний фастбек PEUGEOT 508 отримав визнання українців і професійного журі. Новий рік і нові перемоги для Бренду. Другий рік поспіль Бренд PEUGEOT впевнено завойовує абсолют в конкурсі «Автомобіля року в Україні». Стильний і технологічний PEUGEOT 2008 року було визнано «Кращим кросовером 2021 року». Його технології і динамічний характер отримали визнання як професійного, так і народного журі, і це доводить, що автолюбителі готові до новацій від французького Бренду.

ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ БРЕНДІВ PEUGEОT, OPEL

Бренди PEUGEОT, OPEL постійно приділяють велику увагу активному розширенню дилерської мережі, оновленню модельного ряду і виведенню на ринок «гарячих» новинок, пропозицією вигідних кредитних умов для фінансування покупки, привабливим умовам гарантії та сервісного обслуговування - ця комплексна робота дає свій вражаючий результат і небувале зростання продажів. Пройдемося по кожному Бренду окремо.

  • Результати продажів Бренду PEUGEOT

За підсумками 9 місяців 2021 року, в Україні було реалізовано 3 476 автомобілі PEUGEOT, що дозволило зайняти більше 4% ринку і впевнено закріпитися в ТОП-10 автомобільних Брендів України. Планомірна робота з виведенням на ринок гарячих новинок, розширення зручних пропозицій для клієнтів і постійна робота з дилерською мережею і сервісними послугами дозволяють триматися Бренду в ТОП-10 українського автомобільного ринку. Також в 2021 році зафіксовано вражаюче зростання продажів за 9 місяців - на 23,66% відносно показників 2020 року. Впевнені, що ці показники удасться поліпшити до кінця року, наша мета - ТОП-5 автомобільного ринку України!

  • Результати продажів Бренду OPEL

За підсумками 9 місяців 2021 року, в Україні було реалізовано 971 автомобіль OPEL, що на 78% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Як результат, в серпні і у вересні 2021 року OPEL входить в список ТОП-20 найпопулярніших автомобільних Брендів. Таким чином, Бренд OPEL демонструє свій активний розвиток в Україні та постійне зростання продажів автомобілів в різних сегментах ринку. Кожен новий місяць приносить нові відмінні результати і дозволяє досягати нових вершин. Ніша комерційних автомобілів також стала міцною основою, на якій будується подальший успіх Бренду OPEL. Так, за 9 місяців 2021 року продано 290 комерційних автомобілів OPEL, що на 504% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Як результат, за підсумками 9 місяців 2021 року в сегменті комерційних автомобілів OPEL займає 8 місце в загальному рейтингу популярності Брендів і має в своєму розпорядженні частку 3,2% від загального ринку комерційних автомобілів.

Opel Crossland

ЗАПУСК НОВИХ ПРОДУКТІВ БРЕНДІВ PEUGEОT, OPEL

Однією з головних складових популярності і зростання продажів Брендів Групи Stellantis на ринку України є, перш за все, грамотно сформована модельна лінійка. Тому і в 2021 році PEUGEОT, CITROЁN, DS Automobiles і OPEL було чим здивувати покупців і все ще передбачений запуск гарячих новинок.

Бренд PEUGEOT порадував відразу 4 новинками. Так, в березні Бренд PEUGEOT запустив в Україні продажі нового технологічного Plug-in гібриду PEUGEOT 3008 PHEV: сумарна потужність 300 к.с., повний привід, можливість руху тільки на електротязі! Новинка готова запропонувати максимум швидкості і емоцій з нульовим викидом СО2. Слідом за ним стартував продаж і Нового PEUGEOT 5008, який пропонується відразу в топових комплектаціях - для вашого максимального комфорту і безпеки. І також, навесні Бренд PEUGEOT оголосив про всеукраїнський старт продажів нового покоління моделі 208: стильного, компактного, сучасного хетчбека.

У свою чергу Бренд OPEL продовжує активну роботу над розширенням власної модельної лінійки. Так, в березні в Україні стартували продажі оновленого OPEL Crossland. Автомобіль зберіг всі колишні переваги добре відомої моделі OPEL Crossland X, але тепер готовий додати нові - новий дизайн, нові технології, нові версії для покупців! А вже в липні Бренд OPEL представив друге покоління свого компактного бестселера: потужного, динамічного, абсолютно нового OPEL Mokka, в якому ідеально поєднуютьсязадорний характер і сучасні технології.

Але на цьому новинки Групи Stellantis не закінчуються, адже відповідно до глобального плану по електрифікації автомобілів групи, в Україні стартують продажі і повністю електрифікованих автомобілів. Так, в кінці року ми будемо мати можливість познайомитися з повністю електричним OPEL Mokka. Електромобіль OPEL Mokka-e поєднує в собі рух без вихлопних газів і захоплюючий драйв. Електромотор пропонує максимальну потужність в 100 кВт (136 к.с.) і крутний момент 260 Нм, причому все це можна отримати одразу після запуску - з першого обороту ротора! Швидкі реакції, спритність руху, хороша динаміка є ключовими характеристиками, які описують новинку-електромобіль.