Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Новий KIA Rio презентували в Автоцентрі на Столичному

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

14.06.2017

10 червня в «Автоцентрі на Столичному» відбулася велика київська презентація нового KIA RIO. 5-дверний хетчбек, який за останні роки придбав в Україні свою аудиторію фанів, доступний в «Автоцентрі на Столичному» за ціною від 357 120 грн.*

Гості презентації змогли особисто переконатися в динамічності нового RIO під час тест-драйвів. В даному автомобілі кожен знайшов щось особливе для себе - ергономічний просторий салон і набір необхідних функцій, які зроблять пересування в щільному міському трафіку зручним. Таким чином, RIO повністю адаптується під стиль управління водія, що дозволить власникам цього компактного автомобіля підкреслити свою індивідуальність. Для знайомства в салоні були представлені всі три комплектації, доступні в Україні: Comfort, Business, Prestige.

Поки гості чекали своєї черги, щоб пройти тест-драйв, їм представлялися ряд активностей. Партнер Автоцентру бренд Samsung представив новий Galaxy S8. До речі, даний революційний смартфон буде розіграний серед покупців автомобілів KIA в «Автоцентрі на Столичному» в червні 2017р. Також всі гості змогли зануритися у віртуальний світ разом з Samsung Gear VR.

А серед гостей, які протестували новий KIA Rio, провели розіграш подарунків від партнерів  - Total, Альфа-Лізинг і Експрес-страхування.

На додаток гарному настрою до презентації кожен спробував свої сили в електронній музиці під час майстер-класу по ді-джеїнгу разом з DJ Jay Filler.

Ми дякуємо всім відвідувачам «Автоцентру на Столичному» за активну участь у святі RIO, ви зробили цей день незабутнім!

Більше фотографій на нашій сторінці в Facebook.