Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Абсолютно новий Picanto вже в Автоцентрі на Столичному!
 

Абсолютно новий Picanto вже в Автоцентрі на Столичному!

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

11.04.2018

Абсолютно новий Picanto вже в Автоцентрі на Столичному!

Якщо ритм життя у сучасному мегаполісі змушує вас відчувати себе молодим, надихає на нові звершення та спонукає відкривати нові і нові місця, візьміть у компаньони новий Kia Picanto. Завдяки своїм компактним розмірам, динаміці та маневреності, Picanto перетворює міські вулиці на власну картингову трасу!

Компактний, АЛЕ МІСТКИЙ

Спортивний дизайн нового Picanto нікого не залишить байдужим. Динамічні лінії кузова, бампера і пізнавана решітка радіатора, надають Picanto особливої чарівності.

Це ідеальний автомобіль для поїздок по місту. А широкий вибір з 11 варіантів забарвлення кузова дозволить Вам підібрати автомобіль, що ідеально підходить ваш смак.

ПІДХОДИТЬ ДЛЯ БУДЬ-ЯКИХ ПОЇЗДОК

Компактні розміри, відмінна динаміка і вражаюча маневреність роблять новий Picanto оптимальним для будь-якого міста. І на вузьких вулицях, і на  звивистих дорогах Picanto відчуває себе як риба у воді.

БІЛЬШЕ ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД ВОДІННЯ!

Новий Picanto немов створений для яскравих вражень. Обирайте власний колір кузова і створіть свій особистий стиль.

КОРПУС ДЗЕРКАЛ ЗАДНЬОГО ВИДУ, ПОФАРБОВАНИЙ В КОЛІР КУЗОВА.

Автомобіль має більш закінчений вигляд завдяки бічним дзеркалах, що пофарбовані в колір кузова.

НОВИЙ PICANTOЦЕ АВТОМОБІЛЬ, НА ЯКИЙ МОЖНА ПОКЛАСТИСЯ

Двигуни нового Picanto надійні, ефективні і ідеально налаштовані для міського циклу.

СИСТЕМА ДОПОМОГИ ПРИ ПАРКУВАННІ ЗАДНІМ ХОДОМ

Задні датчики паркування попередять Вас про наближення до іншого автомобілю або перешкоди, що значно полегшує парковку заднім ходом.

ДОДАТКОВИЙ СТОП-СИГНАЛ

Додатковий стоп-сигнал, встановлений на витонченому спойлері задніх дверей, проінформує водія, наступного за Вами автомобіля, коли Ви натиснете на педаль гальма.

СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ТИСКУ В ШИНАХ (TMPS)

Постійно вимірюючи жорсткість боковини і радіус колеса, система TMPS попереджає про падіння тиску в шинах за допомогою індикатора на приладовій панелі.

СИСТЕМА ДОПОМОГИ ПРИ СТАРТІ НА ПІДЙОМІ (НАС)

При старті на підйомі система HAC запобігає небезпечному відкочуванні назад. У момент, коли Ви відпускаєте педаль гальма, система утримує автомобіль нерухомим, даючи Вам час на натиснення педалі акселератора.

АУДІОСИСТЕМА З дисплеєм 7 "

З радіо, USB і AUX входи, з можливістю підключення смартфона, Bluetooth з голосовим управлінням, підтримка Apple Carplay і Android Auto.

БІЛЬШЕ ПРОСТОРУ. БІЛЬШЕ ПРИГОД

Енергійний новий Picanto готовий до всього. Його просторий салон, функціональні складні сидіння і об'ємний багажний відсік (255 л) дозволять Вам ефективно використовувати внутрішній простір для будь-яких цілей.

ВІЧНО МОЛОДИЙ.

Нескінченно яскравий і стильний -  новий Picanto, сповнений енергії і приголомшливими технологіями вже чекає нас в Автоцентрі на Столичному.

Запишись на тест-драйв, та стань власником абсолютної новинки КIA PICANTO.