Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Бренд PEUGEOT зміцнює свої позиції - два місяці в ТОП-5 ринку України!
 

Бренд PEUGEOT зміцнює свої позиції - два місяці в ТОП-5 ринку України!

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

03.07.2020

Бренд PEUGEOT вкотре підтверджує свій успіх і успішно займає своє місце в ТОП-5 автомобільного ринку України! За підсумками червня Бренд закриває п'ятірку лідерів, демонструючи стабільне зростання продажів + 24,16% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Причому PEUGEOT однаково успішний в різних сегментах ринку: легкові та комерційні автомобілі.

Приходить літо - настає період сімейних поїздок, стартує сезон подорожей, оживає бізнес. Також ожив і автомобільний ринок, який не дивлячись на карантинні обмеження 2020 року поступово повертається в норму і показує зростання з місяця в місяць: + 19,72% відносно травня місяця 2020 року, і + 2,5% відносно червня 2019 року. У червні на ринку нових пасажирських і комерційних автомобілів було зареєстровано 7 624 одиниці. У свою чергу Бренд PEUGEOT показав досить високі результати - з 406 проданими автомобілями, йому вдалося зайняти 5,33% ринку і впевнено закріпитися в ТОП-5 автомобільного ринку.

Так, в сегменті легкових автомобілів за червень 2020 року в Україні реалізовано 328 автомобілів PEUGEOT, що дозволило зайняти почесне 5 місце в загальному рейтингу продажів. Все завдяки тому, що Бренд PEUGEOT має відразу декілька «локомотивів продажів» серед легкових моделей. Самим продаваним став надійний і економічний седан PEUGEOT 301, який залишається одним з лідерів в своєму класі і займає 32,77% частки ринку. За підсумками червня було реалізовано 194 одиниці, і можна стверджувати, що цей автомобіль вже став по-справжньому «народним» в Україні. Не здає свої позиції і вже добре відомий кросовер PEUGEOT 3008, який давно зарекомендував себе на ринку, завдяки хорошій керованості, стильному дизайну і передовим технологіям. Ці якості стали визначальними для 59 покупців (за підсумками червня 2020 року), які зробили свій вибір в сторону PEUGEOT 3008.

Також хороші результати і стабільне зростання продажів показує найгарячіша новинка цього року - PEUGEOT 2008. Яскравий і технологічний кросовер вже завойовує серця українців і впевнено збільшує продажі, що дозволяє зайняти своє місце в ТОП-5 лідерів продажів в своєму класі. За підсумками червня було реалізовано 44 автомобіля і вдалося зайняти 7,47% частки ринку в класі B-SUV. І це тільки початок продажів в Україні!

Ще однією важливою складовою успіху PEUGEOT стали продажі комерційних автомобілів: за підсумками червня 2020 років Бренд PEUGEOT посів третє місце в рейтингу LCV (легкі комерційні автомобілі). В цілому за червень 2020 року реалізовано 78 комерційних автомобілів PEUGEOT всіх моделей, що дозволило зайняти 16,06% частки ринку LCV. Бестселером PEUGEOT в сегменті LCV є модель Rifter: цей автомобіль вибрали для себе 60 покупців.

Можна стверджувати, що PEUGEOT вже впевнено входить в число лідерів ринку і не збирається зменшувати оберти. Широкий вибір моделей в різних класах і в різних цінових сегментах, які користуються популярністю в Україні, дозволить і далі досягати нових вершин і стати по-справжньому «народним» Брендом.