Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Інноваційний кросовер Kia Sportage став найпопулярнішим автомобілем червня в Україні!
 

Інноваційний кросовер Kia Sportage став найпопулярнішим автомобілем червня в Україні!

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

05.07.2016

Перший літній місяць став справжнім бенефісом кросовера Kia Sportage, який за результатами продажів у червні не тільки став безумовним лідером у класі SUV в Україні, але й найпопулярнішою моделлю на ринку (згідно з даними «УкрАвтопром»)! Досить успішним червень став і для бренду загалом, адже Kia увійшов до п’ятірки лідерів, збільшивши продажі на 8% в порівнянні з травнем 2016 року та на 138%, порівнюючи з червнем минулого року.

Повернення Sportage на лідерські позиції було цілком очікуваним, адже автомобіль має насичену історію успіху на українському ринку.

Новий Kia Sportage є одним з найбільш досконалих компактних кросоверів світу. Четверте покоління моделі отримало сучасний дизайн, більш просторий інтер'єр, відмінні показники безпеки, динаміки та комфорту. Вже в стандартній комплектації Sportage має набір опцій, які раніше були доступні лише в автомобілях преміум-класу, а його зовнішній вигляд відзначено найбільш престижними дизайнерськими нагородами iF Design Award та Red Dot Award.

У порівнянні з попереднім поколінням жорсткість кузова нового Sportage зросла з 18 до 51% (за рахунок використання високоміцних видів сталі), а торсійна жорсткість покращилась на 39%. До того ж, в новій моделі зросло використання сучасних конструкційних клеїв — загальна довжина з'єднань, отриманих за їх допомогою, перевищує 103 метри.

В Україні новий Kia Sportage доступний в чотирьох комплектаціях: Comfort, Business, Prestige та спортивній версії GT Line. Набір силових агрегатів включає два дизельних двигуни об'ємом 1,7 л (115 к.с.) та 2,0 л (185 к.с.), а також два бензинових мотори об'ємом 1,6 л (132 к.с.) та 2,0 л (155 к.с.). Вартість нового Kia Sportage в Україні згідно з новими цінами стартує від 510 120 грн.*

Навіть початкова комплектація Comfort включає 6 подушок безпеки, системи ABS (антиблокувальна система), ESС (електронна система стабілізації руху), VSM (система динамічної стабілізації при керуванні); системи DBC/HAC (допомога при русі з гори/під гору); дискові гальма 4-х коліс; активні підголівники передніх та задніх сидінь.

Детальніше про найпопулярнійший автомобіль червня та комплектації читайте на сторінці KIA Sportage.

*Ціни на автомобілі Kia вказані з врахуванням ПДВ станом на 05.07.2016. Продавець залишає за собою право змінювати ціну.