Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Jeep Grand Cherokee SRT #ЧтоПочем

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

05.08.2018

GRAND CHEROKEE SRT У НАЯВНОСТІ. Новий видеоогляд від Infocar #ЧтоПочем

В автосалоні Jeep, що знаходиться В автоцентрі на Столичному- шосе, 90 в місті Києві-з`явилася культова версія GRAND CHEROKEE SRT!

Jeep Grand Cherokee SRT може легко приймати участь в перегонах завдяки першокласним характеристикам, які роблять його найспортивнішим та найпотужнішім Jeep® Grand Cherokee в історії. Не вірите? Порахуймо. Прискорення від 0 до 100 км/год менш ніж п’ять секунд, максимальна швидкість – 257 км/год. І це лише початок.

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ВИГЛЯД ЕКСТЕР'ЄРУ SRT®

Виділяйтеся з натовпу з Jeep® Grand Cherokee SRT® 2017 року, з новою унікальною передньою панеллю та решіткою, розробленими для ідеального поєднання стилю та аеродинаміки. Jeep® Grand Cherokee SRT® відрізняється новим агресивним і спортивним стилем.

АГРЕСИВНИЙ ВИГЛЯД

Сміливий чорний капот та абсолютно нова передня панель забезпечують ексклюзивний вигляд Grand Cherokee SRT®. Роздивіться навколо через величезний панорамний подвійний люк CommandView®. Люк широко відкривається і вам може здатися, що ви їдете зовсім без даху. Завдяки покращеним фарам Grand Cherokee SRT®, високоінтенсивним ксеновим розрядним фарам, поворотникам та новим світлодіодним протитуманним фарам Grand Cherokee SRT® виглядає просто незабутньо.

6.4-ЛІТРОВИЙ ДВИГУН HEMI V8

Новий Jeep® Grand Cherokee SRT® здатний подолати найбільш нейздійснені виклики. Підлаштуйте свій досвід водіння під себе, роблячи його унікальним. Відчуйте потужність 6,4-літрового двигуна HEMI® V8, скористайтеся функцією лаунч контроль та насолоджуйтесь керуванням.
6,4-литровий двигун HEMI® V8 досягає 468 к.с./344 кВт за допомогою ефективної 8-ступеневої автоматичної трансмісії. Змінюйте швидкості за допомогою підрульових перемикачів передач чи просто використовуйте повністю електронний автоматичний режим.

ЛАУНЧ КОНТРОЛЬ

Натисніть на кнопку, утримуйте гальма, вирівняйте кермо та увімкніть повний газ. Відпустіть гальма й ваш автомобіль набере найвищу швидкість з максимальним крутним моментом та мінімальним обертанням шин.

SELEC-TRAC®

Поліпшіть роботу автомобіля за допомогою системи Selec-Trac®. Завдяки простому інтерфейсу ви можете контролювати підвіски, розподіл крутного моменту, графік передач, систему контролю стабільності та тривимірну характеристику двигуна.

ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА BREMBO

Високоефективна гальмівна система Brembo з антиблокуючими гальмами на дисках чотирьох коліс є запорукою безпеки та ефективної роботи. Масивні передні 15-дюймові ротори з 6-поршневими супортами та задні 13,8-дюймові ротори з 4-поршневими супортами мають червоне покриття, що підкреслює їхню потужність.

Новий відеоогляд від Infocar #ЧтоПочем

Перейти в автомобільний ряд Jeep