Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Карлос Таварес — офіційний стартер гонки Ле Ман 24 у 2020 році!
 

Карлос Таварес — офіційний стартер гонки Ле Ман 24 у 2020 році!

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

09.09.2020

Голова правління Groupe PSA, Людина року 2020 в автоіндустрії за версією академії World Car Awards (WCA), великий гравець у автомобільній промисловості і пристрасний гонщик-любитель, Карлос Таварес, стане стартером гонки 24 години Ле Мана. Тим самим, Карлос Таварес позначить повернення бренду PEUGEOT в найбільшу гонку на витривалість у 2022 році!

П'єр Фійон, президент Автомобільного клубу de l’Ouest: «Карлос Таварес стартуватиме в гонці «24 години Ле-Мана-2020», чим підкреслює міцні зв’язки і єдність між нашою гонкою і автомобільною промисловістю. Для автовиробників «24 години Ле-Мана» є видатним випробувальним полігоном і центром уваги світової арени. PEUGEOT тричі перемагав в Ле-Мане завдяки вражаючим автомобілям 905 і 908, а також має відмінний рекорд на 24 годинах Ле-Мана і багатообіцяюче майбутнє. Я вдячний Карлосу Таварес за те, що він прийняв наше запрошення стати стартером гонки в цьому році, яка буде присвячена єдності автомобільної промисловості і автоспорту».

Карлос Таварес, голова правління Groupe PSA: «Для мене велика честь бути стартером 24 годин Ле-Мана 2020 року. Як ви знаєте, я захоплююся автоспортом, я закоханий в автомобільну сферу, і я захоплений новими передовими технологіями, і 24 години Ле-Мана об’єднують в собі всі три мої пристрасті. PEUGEOT скоро знову братиме участь в гонках, і як учасник цього заїзду я хотів би звернути увагу на той факт, що PEUGEOT повернеться в гонку на витривалість у 2022 році, за цим проектом стоїть вся компанія. PEUGEOT тричі вигравав з двома різними автомобілями і з різними технологіями. І тепер ми прагнемо до перемоги завдяки новим гібридними технологіями. Я хотів би подякувати Automobile Club de l’Ouest за наданий мені привілей стати стартером найбільшої гонки. Також я хотів би подякувати всім командам, які змагатимуться, і всіх, хто вносить свій вклад в організацію цього заходу, особливо в ці непрості часи».

Гонка «24 години Ле-Мана 2020» пройде з 19 по 20 вересня у закритому форматі і з суворим дотримання правил техніки безпеки і охорони праці.