Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Kia Motors продемонструвала дизайн нової Optima (K5) для корейського ринку
 

Kia Motors продемонструвала дизайн нової Optima (K5) для корейського ринку

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

11.11.2019

Вже в грудні в Кореї стартують продажі нового покоління моделі K5, відомої в Україні як Optima. Підігріваючи інтерес до новинки, компанія Kia Motors вперше демонструє дизайн екстер'єру новинки, яка з класичного седана перетворилася на стрімкий фастбек і стала однією з перших моделей, що отримали оновлений «Ніс тигра».

Kia K5, відомий українським шанувальникам корейського бренду під ім'ям Optima, постає перед публікою в абсолютно новому спортивному, ультрасучасному і навіть у чомусь зухвалому дизайні. Класичний седан залишився в минулому, при цьому на зміну йому прийшов стрімкий кузов «фастбек».

Дизайн передньої частини визначає нове прочитання класичного «Носу тигра»: тепер за характерну зовнішність «відповідає» не тільки форма решітки радіатора, а й рельєфні капот з переднім бампером, завдяки чому вся конструкція виглядає більш об'ємною і акцентованою. Більш того, відтепер ефектні світлодіодні фари органічно вписані у «Ніс тигра», так що передня частина авто візуально стала більш широкою, а фастбек начебто горнеться до поверхні дороги, приготувавшись до «стрибка».

Новий К5 додав у довжині і ширині у порівнянні з попередником. Загальна довжина фастбека становить 4 905 мм (+50 мм), тоді як в ширину він додав 25 мм (до 1 860 мм). Довжина колісної бази складає 2 850 мм. У висоті авто, навпаки втратило 20 мм.

Задня частина нового К5 довершує ефектний вигляд авто. Задня кромка кришки багажника має загострену форму і виконує роль спойлера, а задня світлодіодна оптика відтепер простягається на всю ширину «корми», завдяки чому К5 виглядає по-справжньому динамічно і стрімко.

Довершують образ стильні колісні диски, які будуть доступні з діаметром від 16 до 19 дюймів і в декількох кольорах.

Продажі нового К5 на ринку Кореї стартують у грудні поточного року. Інформації про терміни дебюту на глобальному ринку на даний момент немає.