Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон На Франкфуртському Автосалоні бренд Chery розсекретив свої моделі нових Chery Tiggo 5х і Chery Tiggo 7
 

На Франкфуртському Автосалоні бренд Chery розсекретив свої моделі нових Chery Tiggo 5х і Chery Tiggo 7

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

21.10.2017

На Франкфуртському Автосалоні бренд Chery розсекретив свої моделі нових Chery Tiggo 5х і Chery Tiggo 7

CHERY TIGGO 5Х

TIGGO 5 - це новий гравець в сегменті кросоверів для тих, хто по-справжньому цінує якість і комфорт. Chery Tiggo 5 отримав досконалий новий силует, який відповідає останнім трендам в світі автомобільної моди, і по-справжньому просунуту комплектацію.

TIGGO 5 комплектується сучасним бензиновим силовим агрегатом об'ємом 2.0 літра, який розроблений у співпраці з відомою інжинірингової компанією AVL (Австрія).

Вдосконалений двигун оснащений системою подвійного зміни фаз газорозподілу (DVVT), що забезпечує регулювання фаз впускання і випуску «на ходу», що покращує характеристики потужності і крутного моменту відповідно до навантаженням і режимом роботи двигуна.

Це дозволяє поліпшити показники потужності і паливної ефективності двигуна на всіх допустимих швидкісних діапазонах разом зі зниженням рівня викидів шкідливих газів.

chery tiggo 5x 2018

Крім вдосконалених технічних характеристик, ця модель отримала зручні функції:

  • «Розумні» протитуманні фари: При повороті автомобіля «розумні» протитуманні фари включаються автоматично по напрямку руху, що дає водієві повну і ясну картину дороги і підвищує безпеку.
  • Функція Follow Me Home - «проведи мене додому»: Зручна функція Follow Me Home підтримає освітлення дороги до будинку вже після того, як автомобіль припаркований.
  • Інноваційна система Cloudrive з можливістю інтеграції персональних пристроїв: Інноваційна система Cloudrive за допомогою Bluetooth-з'єднання може бути інтегрована зі смартфоном, камерою заднього виду і іншими пристроями.
  • 8-дюймовий сенсорний HD-дисплей: TIGGO 5 оснащений 8-дюймовим сенсорним HD-дисплеєм, за якістю і вирішенню не поступається екранам передових смартфонів. Дисплей здатний відображати картинку і відео в якості 1080р HD.

CHERY TIGGO 7

В основі нового Chery Tiggo 7 - модернізована і покращена в усіх відношеннях платформа Chery Tiggo 5.

Підвіска кросовера повністю незалежна зі стійками Макферсона спереду і багаторичажка ззаду, гальма дискові. Привід в базових комплектаціях на передні колеса, в якості опції система повного приводу з електромагнітною муфтою, що підключає задні колеса в разі пробуксовки коліс передньої осі.

Під капотом Tiggo 7 встановлюються бензинові двигуни від Tiggo 5 - це 2,0-літровий атмосферний і 1,5-літровий турбований мотори. 2.0 L (139 к.с. 182 Нм) і 1.5T (152 к.с. 205 Нм) здатні працювати в парі, як з 5 МКПП, так і з варіатором 7 CVT.

chery tiggo 7

 

Слідкуйте за новинами на Автосалоні, зовсім скоро буде більше подробиць!