Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Новий PEUGEOT 5008 тепер в Україні

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

18.03.2021

Кросовер Пежо 5008 прибув в Україну! Ще й не один – з масою інноваційних технологій і корисних функцій. Автомобіль відрізняється виразним дизайном інтер'єру й екстер'єру, вільним простором усередині, продуктивними двигунами та вибором габаритних комплектацій. Це один з найбільших пасажирських автомобілів Бренду. Крім цього, автомобіль пропонує спеціальні накладки для захисту при перетинанні пересічної місцевості.

новий peugeot 5008 фото

Новий Peugeot 5008 – прекрасний зовні та всередині

Достатньо лише поглянути на джип, і ви відразу закохаєтесь в нього. В першу чергу в очі впадає трансформована передня частина, виконана в сучасному стилі Peugeot. Розширена радіаторна решітка ніби прикрашена чорними глянцевими іскрами, а оновлений дизайн оптики створює ефект «іклів хижака». Це і є справжній характер новинки Бренду. Варто відзначити, що передній бампер оснащений темними вставками з боків, які відмінно підкреслюють масивність автомобіля. Срібляста накладка знизу свідчить про прагнення транспортного засобу до динамічного руху.

пежо 5008 новий фото

Задня частина може похвалитися ліхтарями Claw Effect, спеціально розробленими в формі слідів від кігтів. Складно не помітити хижий темперамент Peugeot 5008. Машина опціонально пропонує пакет персоналізації Black Pack, який передбачає:

  • вставки в обох бамперах чорного кольору;
  • рейлінги на даху в чорному кольорі;
  • хромовані молдинги вікон;
  • хромовані логотипи.

Також серед варіантів фарбування кузова з'явилося нове забарвлення – темно-синій SYM0.

пежо 5008 салон фото

Усередині салону справа йде ще цікавіше. Головні оновлення торкнулися мультимедійної системи, а саме – появи 10-дюймового сенсорного екрана широкого формату. Користувачам пропонується оздоблення інтер'єру з декором Greval Alcantara на передній панелі й дерев'яними накладками Lati Wood, а також оббивка сидінь Mistral Alcantara і Nappa Mistral (преміумшкіра). Серед дрібниць можна помітити безрамкове дзеркало заднього виду з електрохромованою поверхнею та антизасліпляючим ефектом.

Двигуни й спеціальне оснащення Peugeot 5008

Залежно від комплектації автолюбителям пропонується кілька двигунів – потужністю 150 і 180 к.с.

Так, для України надаються варіанти автомобіля з 2-літровим турбодвигуном, 8-ступеневою автоматичною КПП і асистентом Grip Control. У будь-якому випадку транспортний засіб оснащено семимісцевим салоном з трьома регульованими сидіннями другого ряду і двома додатковими складними сидіннями третього ряду. У комплектації транспортного засобу – круїз-контроль, контроль мертвих зон, шість подушок безпеки, пакет Driver Sport Pack з програмами їзди, масажні сидіння спереду, інтер'єр концепції i-Cockpit, 10-дюймовий екран з сенсорним управлінням і під'єднання Apple CarPlaу/Android Auto.

фото peugeot 5008

Комплектації новинки

Варіація GT пропонує 2-літровий дизельний турбодвигун 2.0 HDi, що видає 150 к.с., і обробку внутрішнього простору Mistral Alcantara зі шкіри та алькантари. При цьому модель оснащена камерою заднього виду з оглядом 180°, паркувальними датчиками, накладками на педалі, бездротовою зарядкою мобільного пристрою, Full LED фарами та 18-дюймовими дисками коліс. Ціна Пежо в Україні в комплектації GT становить 1 074 700 грн.

фото новий пежо 5008

Своєю чергою, варіація GT PACK відрізняється 2-літровим турбодизелем BlueHDi потужністю 180 к.с. Модифікація оснащена круїз-контролем Stop & Go, системою розпізнавання знаків, контролем утримання в смузі руху, дальнім світлом High Beam Assist, попереджувальною системою, дерев'яними вставками Lati Wood зі шкіряною оббивкою сидінь Nappa Mistral, пакетом персоналізації Black Pack і системою огляду на 360°. Купити Peugeot 5008 в Києві можна за ціною 1 212 100 грн.

Щоб купити Пежо 5008 в Україні одним з перших, можна оформити попереднє замовлення в Автоцентрі на Столичному.