Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Новий Tiggo 8 – найбільший SUV від Chery – доступний для попередніх замовлень
 

Новий Tiggo 8 – найбільший SUV від Chery – доступний для попередніх замовлень

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

16.08.2019

Новий Tiggo 8 – найбільший SUV від Chery – доступний для попередніх замовлень

Перша партія довгоочікуваних автомобілів SUV Chery Tiggo 8 вже прибуває в Україну, - повідомляє дистриб’юторська компанія «Сі Ей Автомотив» (входить до складу підприємств «Української Автомобільної Корпорації»), що офіційно представляє автомобілі Chery в Україні. 

TIGGO 8 – перший справді великий 7-місний SUV Chery в Україні

Він розриває шаблони уявлень про китайські автомобілі вражаючим рівнем комплектацій, технічних особливостей, новими умовами 5-річної гарантії, і своєю дивовижно конкурентною ціною. 

НОВА ГАРАНТІЯ

Виробник TIGGO 8, провідна китайська автомобільна корпорація Chery Automobile, впевнена у високій якості та надійності свого продукту, і в моделі TIGGO 8 вперше запроваджує подовжену повну гарантію 5 років (або 150 000 км, в залежності від того, що наступить раніше). Зокрема, ці нові гарантійні умови розповсюджуються і на наскрізну корозію кузова.

Варто підкреслити, що такі привабливі і комфортні для власника автомобіля умови гарантійної політики надають лише декілька виробників автомобілів на нашому ринку.

ДИЗАЙН ТА ОСОБЛИВОСТІ ЕКСТЕР’ЄРУ

Chery Tiggo 8 створений потужною командою інженерів та дизайнерів Chery, яку очолює Кевін Райс (Kevin Rice), який раніше відповідав за розробку дизайну автомобілів таких відомих брендів, як BMW та Mazda До речі, Chery має власні центри досліджень і розробок в Китаї, Європі, Північній Америці, Бразилії і на Близькому Сході. Глобальна команда з досліджень і розробок налічує більше 3200 співробітників, в тому числі понад 300 всесвітньо відомих експертів з GM, BMW, Mercedes-Benz і Ford. 

ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ                                                                                         

TIGGO 8 побудований на основі платформи T1X, що забезпечує цьому SUV такі вагомі переваги як: збільшений простір салону, високий кліренс та збільшені кути заїзду/з’їзду.

Найбільший SUV модельного ряду Chery вражає своїми показниками, які забезпечують комфорт для пасажирів усіх трьох рядів сидінь: довжина 4700 мм, ширина 1860 мм, висота 1705, колісна база 2 710 мм.

Багажне відділення TIGGO 8 може задовільнити будь-які потреби: складання задніх рядів сидінь утворює повноцінне спальне місце розміром 1.5м×2м (об’ємом 1930 л) з рівною підлогою, що дозволяє називати TIGGO8 «будинком на колесах". При складеному третьому ряді сидінь об’єм становитиме багажника 892 л. Отже, багажне відділення TIGGO 8 здатне вміщувати об’ємні речі та валізи, що дуже зручно під час подорожей великою компанією або перевезення багажу.

TIGGO 8 2WD оснащений  1,5 л. турбованим бензиновим двигуном (1.5 TCI) потужністю 147 к.с. (108 kW), з максимальним крутним моментом 210Нм  в діапазоні від 1750 до 4500 обертів. Двигун вже продемонстрував свої відмінні характеристики та надійність під капотом Chery Tiggo 7. Розробники TIGGO 8 декларують споряджену масу автомобіля на рівні 1556 – 1616 кг (в залежності від комплектації), при цьому двигун забезпечує належний рівень динамічних характеристик. Варто зазначити, що у виробництві двигуна використовуються комплектуючівиключно від провідних світових виробників, зокрема турбокомпресор Honeywell, а система зміни фаз газорозподілу (DVVT) – BorgWarner, що позитивно впливає на надійність.

В Україні TIGGO 8 будуть представлені з механічною або автоматичною трансмісіями: 6-ступеневою механічною трансмісією Aisin 6МТ (для комплектацій Comfort та Luxury) або 6-ступеневою автоматичною трансмісією з подвійним сухим зчепленням Getrag 6DCT (для комплектації Luxury).

БІЛЬШЕ АВТОМОБІЛЯ ЗА ПРИВАБЛИВОЮ ЦІНОЮ

Ціни на TIGGO 8 в Україні стартують від 19 800* доларів США (станом на 14.08.19 це дорівнює 517 770 грн з ПДВ). В комплектації Luxury з механічною КП TIGGO 8 коштує $ 21 200*, а з автоматичною КП - $ 22 600* відповідно. Отже, ціна говорить сама за себе! Не треба шукати інших аргументів: дізнавайтесь більше про переваги TIGGO 8 тут.  

ЧОМУ ОБИРАЮТЬ CHERY?

Результати продажу автомобілів Chery в Україні демонструють динамічне зростання долі бренда в Україні із року в рік. Так, за результатами липня 2019 р. бренд Chery – серед лідерів продажу на ринку нових легкових автомобілів в Україні:

  • CHERY пропонує широкий ряд кросоверів, як кажуть, на будь-який смак та гаманець: найдоступніший за ціною лише від $ 10 900* TIGGO 2, практичний TIGGO 3, стильний TIGGO 4, динамічний TIGGO 7, а відтепер ще й найбільший сімейний SUV – TIGGO 8.
  • Chery входить в топ-15 найпопулярніших автомобільних брендів (за даними Асоціації «Укравтопром», за результатами липня 2019 р.); 
  • Chery – лідер серед китайських автомобільних брендів на ринку;

В Автоцентрі на Столичному, клієнти, які зацікавлені в придбанні новенького Chery, отримують повний спектр супутніх послуг: можливість обміняти своє авто на Chery (трейд-ін, ТМ «АвтоХІТ»), придбати автомобілі в кредит за вигідними ставками від 0,01% річних (згідно умов банків-партнерів), застрахувати придбаний автомобіль тощо.

_____________________

*Ціни станом на 14.08.2019 р. Ціни з урахуванням ПДВ. Всі розрахунки в гривнях. Еквівалент цін в доларах США згідно середньозваженому курсу на міжбанківському ринку на https://bank.gov.ua/control/uk/allinfo.   
1 Гарантія на автомобіль 5 років або 150 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації. 
2 ТОВ «Сі Ей Автомотів» та його дилери не несуть відповідальності за умови кредитних продуктів банків та супутніх страхових послуг.