Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Новинки Peugeot 208 та 2008 отримали нагороду RED DOT 2020 за свій оригінальний дизайн
 

Новинки Peugeot 208 та 2008 отримали нагороду RED DOT 2020 за свій оригінальний дизайн

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

06.04.2020

Новий компактний хетчбек PEUGEOT 208 і новий кросовер PEUGEOT 2008 отримали нагороду Red Dot Award 2020 в категорії «Дизайн продукту». Обидві моделі PEUGEOT вразили міжнародне журі своїм спортивним дизайном екстер'єру та видатною вишуканістю в інтер'єрі. Французький Бренд відзначає вже шосту нагороду, отриману за свій дизайн. 

Хайко ван дер Люйт (Haico van der Luyt), керуючий директор PEUGEOT в Німеччині, прокоментував: «Ми пишаємося отриманням заслуженої нагороди Red Dot Design в категорії «Дизайн продукту» для двох наших нових моделей. Ця нагорода є ще одним доказом того, що ми знаходимося на правильному шляху, обравши дизайнерський стиль, який повністю відображає ДНК Бренда». 

Нові покоління PEUGEOT 208 та PEUGEOT 2008: вражаючий дизайн і електрична версія 

Хетчбек PEUGEOT 208 нового покоління своїм яскравим дизайном відображає стратегію зростання позицій Бренда на автомобільному ринку. Експертів і членів журі новинка особливо вразила своєю зовнішністю: гострі грані, чіткі і рівні лінії, динамічний стиль. Інтер'єр моделі також має оригінальну «родзинку»: цифрова 3D-панель приладів - а це світова прем'єра! Дана інновація доступна в якості стандартного оснащення автомобіля, починаючи з комплектації Allure і вище. Цифрова 3D-панель приладів є частиною фірмової концепції салону PEUGEOT 3D i-Cockpit®, яка також має включає спортивне багатофункціональне кермо та 10-дюймовий сенсорний екран. 

У свою чергу, кросовер PEUGEOT 2008 нового покоління вразив журі вертикальними світлодіодними денними ходовими вогнями, які сьогодні є одним з ключових елементів нового дизайн-стилю Бренда. Передні вертикальні світлодіоди надають автомобілю вид саблезубого лева, що підвищує впізнаваність моделі і миттєво ідентифікує її приналежність до Бренду PEUGEOT. Багатогранний профіль нового кросовера запам'ятовується трикутними лініями і гострими гранями. Це гарантує, що стиль автомобіля постійно залишається цікавим, динамічним, «живим» - від передньої до задньої частини кузова. До речі, задня частина автомобіля також виконана дуже оригінально: горизонтальна глянцева чорна смуга об'єднує світлодіодні ліхтарі, які нагадують кігті лева. У салоні нового SUV PEUGEOT 2008 увагу привертає маса дрібних характерних деталей: контрастна декоративна строчка, фонове світлодіодне освітлення, високоякісна оббивка сидінь. 

Також слід зазначити, що в гамі новинок PEUGEOT 208 та PEUGEOT 2008 також доступні і повністю електричні версії. Ексклюзивні елементи дизайну дають тонкий натяк на електричну суть моделей PEUGEOT e-208 і PEUGEOT e-2008, візуально виділяючи їх на фоні автомобілів зі звичайними двигунами внутрішнього згоряння: решітка радіатора виконана в колір кузова, а фірмовий «лев» -логотипи змінює свій колір в залежності від кута зору. 

Про премію Red Dot Award 

Протягом більш, ніж 60 років нагорода Red Dot Award присуджується революційним продуктам в трьох номінаціях: «Дизайн продукту», «Комунікаційний дизайн», «Концептуальний дизайну». Раз на рік представлені продукти оцінюються міжнародним журі, до складу якого входять експерти з різних областей діяльності.