Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Попит на новий Kia Sportage перевищує всі очікування
 

Попит на новий Kia Sportage перевищує всі очікування

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

02.03.2016

Кросовер Kia Sportage нового покоління стрімко набирає популярність серед українських автомобілістів: з моменту офіційної презентації автомобіля в Україні, яка відбулася 9 лютого 2016 року, всю першу партію стильного і чудово оснащеного SUV вже придбано.

Kia Sportage четвертого покоління офіційно дебютував в Україні 9 лютого і перші два тижні офіційних продажів продемонстрували надзвичайний інтерес українців до цього самобутнього SUV.

Вся перша поставка нового Kia Sportage була придбана за лічені дні, при цьому значна частина нових власників внесла плату за автомобіль ще до того, як побачила його на власні очі в салонах офіційних дилерів бренду Kia в Україні! Такий старт продажів додає впевненості в тому, що плани офіційного дистриб’ютора «ФАЛЬКОН-АВТО» реалізувати у 2016 році близько 1 500 кросоверів Sportage є цілком досяжними.

З моменту початку роботи дистриб’юторської компанії «ФАЛЬКОН-АВТО» у 2009 році більше 11 000 Kia Sportage знайшли власників в Україні. У 2012-2013 роках Sportage був найпопулярнішим SUV на нашому ринку, а наступні два роки стабільно входив у трійку бестселерів у цьому класі.

Нова модель має всі шанси на успіх, адже Sportage четвертого покоління змінює уявлення про компактні кросовер: непросто знайти інший автомобіль зі схожим поєднанням сучасного дизайну, високого рівня безпеки, підтвердженого краш-тестами EuroNCAP, і надзвичайно насиченої комплектації навіть у стартовій версії. На вибір запропоновано дизельні двигуни об’ємом 1,7 (115 к.с.) та 2,0 (185 к.с.) літри, а також бензинові мотори 1,6 (132 к.с.) та 2,0 (155 к.с).

Нагадаємо, що в «Автоцентрі на Столичному» кросовер представлено у чотирьох варіантах оснащення. Навіть початкова комплектація Comfort включає 6 подушок безпеки, системи ABS (антиблокувальна система), ESС (електронна система стабілізації руху), VSM (система динамічної стабілізації при керуванні); системи DBC/HAC (допомога при русі з гори/під гору); дискові гальма 4-х коліс; активні підголівники передніх та задніх сидінь; круїз-контроль; систему автоматичного вмикання головного світла; 16-дюймові легкосплавні диски; систему контролю тиску повітря в шинах, дзеркала заднього огляду з електричним регулюванням та складанням та багато іншого. В холодну пору року важко переоцінити наявність пакету «Теплих опцій», що включає підігрів передніх та задніх сидінь, обігрів керма та зони склоочисників на вітровому склі.

Найбільший інтерес у шанувальників бренду Kia викликає Sportage зі спортивним пакетом GT Line, який вперше доступний на українському ринку. Такі автомобілі оснащено повним приводом, а ззовні їх відрізняють світлодіодні протитуманні фари квадратної форми, подвійний глушник, 19-дюймові легкосплавні диски з оригінальним дизайном та захисні накладки срібного кольору. В салоні Sportage GT Line має оздоблене шкірою кермо у формі літери D, панорамний дах, сучасну мультимедійну систему навігації з 8-дюймовим екраном та потужну звукову систему JBL. Також в цій комплектації доступна безпровідна зарядка для мобільних пристроїв.

Дізнатися про вартість та оснащення нового Kia Sportage можна на сайті avtocentr.com.ua.

Запрошуємо вас відвідати «Автоцентрі на Столичному», щоб на власному досвіді пересвідчитись у перевагах нового Kia Sportage!