Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон В «Автоцентрі на Столичному» пройшла українська прем'єра Chevrolet Captiva нового покоління
 

В «Автоцентрі на Столичному» пройшла українська прем'єра Chevrolet Captiva нового покоління

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

29.04.2016

В «Автоцентрі на Столичному» 28 квітня відбулася українська прем'єра нового покоління Chevrolet Captiva. Семимісний кросовер від Chevrolet свого часу був гідно оцінений українськими клієнтами, дозволивши бренду Chevrolet надовго закріпитися серед лідерів в сегменті SUV.

Новий Chevrolet Captiva завдяки роботі, виконаної на кожному з етапів створення кросовера, дозволили автовиробникові удосконалити сильні сторони моделі. Серед основних змін, яких зазнав Chevrolet Captiva нового покоління - ряд оновлень в дизайні екстер'єру, нова палітра колірних рішень, а також ряд нових дизайнерських рішень в інтер'єрі, що дозволило добре відомої моделі постати в новому, відповідному сучасним тенденціям, світлі. Зрозуміло, оновлення не обмежується «підтяжкою». Модель стала ще багатшою в плані оснащеності, отримавши світлодіодні денні ходові вогні, бесьключевой доступ і систему моніторингу сліпих зон, і багато іншого. Також переробці піддалася технічна складова нового Chevrolet Captiva, що безумовно буде гідно оцінений нашими клієнтами.

Так, наприклад, в екстер'єрі в передній частині Chevrolet Captiva отримав видозмінити радіаторну решітку, форма якої стала іншою, а замість сот тепер горизонтальні прути. Також зміни торкнулися і блоку протитуманних фар, який тепер виділяється завдяки хромованим накладок. Ще однією рисою, яка робить автомобіль помітним в потоці і в той же час підвищує безпеку, стали світлодіодні денні ходові вогні, доступні вже в «базі». Ну і звичайно ж в новому поколінні моделі змінив прописку «краватка-метелик», який переїхав з горизонтальною планки, що розділяла радіаторні грати на верхню її частину. Про позашляхові амбіції моделі свідчать пластикові накладки на нижній частині бампера і по периметру кузова, що вбереже лакофарбове покриття кузова від подряпин і відколів. Крім цього, екстер'єр задньої частини кузова також оновився: задні ліхтарі світлодіодні, а нижня частина бампера також отримала новий, більш динамічний дизайн.

В інтер'єрі також стався ряд змін, які покликані в першу чергу зробити керування автомобілем і його системами ще більш зручними для водія, а також зробити ще більш комфортними подорожі на будь-яку дистанцію для пасажирів нового Chevolet Captiva. Так, одне з головних змін - це дизайн рульового колеса, яке тепер стало трьохспицевим, а кнопки управління мультимедіа на ньому розташовані більш ергономічно. Також, нове покоління кросовера пропонується з повністю зміненою панеллю приладів, на чолі якої мультимедійна система MyLink 2016 з 7 '' сенсорним дисплеєм.

Органи управління в Chevrolet Captiva нового модельного року скомпоновані так, щоб всі основні функції були завжди під рукою, а сам дизайн дозволив «полегшити» центральну консоль. На окрему увагу заслуговує доступна в новому Chevrolet Captiva функція безключового доступу і можливість взяти на борт 7 осіб. При цьому, ряди сидінь мають «театральну» посадку, в якій сидіння другого і третього рядів встановлені з невеликим перевищенням над рівнем попереднього ряду. Значення такого важливого параметра як обсяг багажного відділення становить 769 літрів корисного об'єму при складеному третьому ряді сидінь і зростає до 1577 літрів, якщо скласти другий і третій ряди.

Само собою, в процесі оновлення моделі особлива увага інженерів була приділена безпеці. У новому Chevrolet Captiva простіше перерахувати те, чого немає, ніж список доступних систем, що відповідають за активну і пасивну безпеку. Уже в «мінімальної» комплектації, якщо звичайно таке поняття застосовне для цього кросовера, доступний активний повний привід, світлодіодні денні ходові вогні, система моніторингу сліпих зон, 6 подушок безпеки, ABS + EBD, електронна система курсової стабілізації, система контролю зчеплення з дорогою і система екстреного гальмування. Крім цього, асистентами для водія стануть помічник при підйомі і спуску з гори, підвіска з автоматичним регулюванням рівня, система активного захисту від перевороту, система контролю тиску в шинах, камера заднього виду з парктроніком і ремені безпеки з преднатяжителями.

Якщо ж ознайомитися з повним списком опцій, які доступні в комплектації LT, то стає очевидним, що на даний момент це найбагатша початкова комплектація, в порівнянні з однокласниками. При початковій ціні 694 710 грн. Chevrolet Captiva c бензиновим двигуном об'ємом 2.4 літра, потужністю 167 к.с. з механічною шестиступінчастою коробкою перемикання передач запропонує вже згадані системи активної і пасивної безпеки, а також електронний 2-зонний клімат-контроль, круїз-контроль, повний електропакет, що складаються дзеркала заднього виду з підігрівом і повторювачами поворотів, датчики світла і дощу, регульовану колонку по висоті і глибині, підігрів передніх сидінь, протитуманні фари, легкосплавні «сімнадцяті» диски і багато іншого.

Цей же набір обладнання доступний і для тих, хто побажає зупинити вибір на модифікації з дизелем. Такий силовий агрегат об'ємом 2.2 літра завдяки наявності турбіни розвиває потужність 184 к.с., а крутний момент досягає свого максимуму в 400 Нм вже при 3800 оборотах. Вартість автомобіля Chevrolet Captiva оснащеного турбодизелем і механічною шестиступінчастою коробкою перемикання передач становить 811 740 грн.

Для любителів комфортного пересування, що вважають за краще перекласти відповідальність за перемикання передач на електроніку доступні ці ж варіанти двигунів, як бензинового, так і турбодізельного, які працюють в парі з «автоматом» на 6 ступенів. Вартість таких модифікацій складає 764 430 і 836 640 грн. відповідно.

Запрошуємо Вас відвідати «Автоцентр на Столичному», щоб ближче познайомитися з новинкою.