Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон В «Автоцентрі Столичному» відбулася презентація нових Chevrolet Cruze
 

В «Автоцентрі Столичному» відбулася презентація нових Chevrolet Cruze

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

29.04.2016

В «Автоцентрі на Столичному» 28 квітня пройшла презентація оновленого модельного ряду Chevrolet Cruze, який доступний в трьох кузовах: 5-дверний хетчбек, седан і практичний універсал.

Що нового пропонує оновлений Chevrolet Cruze і чим він зможе залучити досвідчених клієнтів?

Кожна з модифікацій моделі Chevrolet Cruze отримала ряд оновлень в дизайні екстер'єру, стали доступні нові кольори кузовів, а під капотом тепер в якості основного буде доступний турбований бензиновий двигун об'ємом 1.4 літра, потужністю в 140 к.с. з обертовим моментом в 200 Нм, який буде працювати в парі з шестиступкою - «механікою» або ж «автоматом». Крім цього початкова комплектація LS пропонує додаткові опції, такі як 6 подушок безпеки, електронна система курсової стійкості (ESP), система контролю тиску в шинах і багато інших. Відбулися зміни і в оптиці: були вдосконалені лінзи в головних фарах. Само собою, була поліпшена і технічна начинка моделі.

Говорячи про зміни в екстер'єрі в першу чергу привертає увагу змінена форма фальшрадиаторной грати, яка тепер виконана в новому загальнокорпоративному стилі. Про те, що перед Вами оновлена ​​модель скаже і новий блок протитуманних фар, який також отримав новий дизайн і вбудовані денні ходові вогні на світлодіодах. Практична сторона в змінах екстер'єру передньої частини - «нижня спідниця», що дозволяє при парковці вберегти нижню кромку бамперу від пошкоджень. Підійшовши до автомобілю ззаду бачимо ліхтарі задніх вогнів нової форми, які отримали більш динамічного вигляду, номерну табличку, яка тепер кріпиться до бампера, а не до кришки багажника. І сама кришка багажника нової форми з логотипом, який також змінив розташування. Крім цього, модель пропонує і хромовану обробку різних елементів.

У салоні дизайнери зберегли основні сімейні риси моделі, який б кузов Ви не обрали - седан, хетчбек або універсал - концепція «струмуючих ліній» і фірмовий подвійний кокпіт не залишать байдужими нікого, хто чув про модель Corvette.

На панелі приладів «першу скрипку» грає мультимедійна система MyLink. Ця система дозволяє об'єднати можливості аудіосистеми автомобіля зі смартфоном. За допомогою цієї системи на тачскрін можна відобразити екран смартфона і управляти його вмістом. А над тач-скрін є ніша з роз'ємами USB і AUX, де можна сховати гаджет. З опцій, які будуть гідно оцінені пасажирами - підлокітник з двома підстаканниками в спинці заднього сидіння і можливість, при необхідності, скласти спинки, отримавши, таким чином, додатковий обсяг для багажу.

У технічній частині основною зміною стала поява нового силового агрегату, розробленого GM для широкого спектра моделей брендів Chevrolet і Opel. Це турбований бензиновий мотор сімейства ECOTEC об'ємом 1.4 літра. Завдяки турбіні двигун пропонує 140 к.с. і крутний момент в 200 Нм. Згідно з даними виробника, витрата палива в змішаному режимі складає 5,7 літрів для «механіки» і 6,3 літра на 100 кілометрів для «автомата». Таким чином, обсяг бака дозволяє проїхати на одній заправці близько 1000 кілометрів.

Вже давно при виборі автомобілю в першу чергу звертають увагу на наявність і широту списку систем, покликаних забезпечувати, активно або пасивно, безпеку водія і мешканців салону. Оновлений Chevrolet Cruze в цьому питанні один з кращих. Вже стартова комплектація пропонує такі системи як ESP, TCS, ABS, EBD і Break Assistance, 6 подушок безпеки, систему контролю тиску в шинах, ISOFIX і високоміцний каркас кузова, що складається на 65% з надміцної сталі. В добавок доступні система моніторингу сліпих зон, преднатяжителі ременів і активні підголовники.

У новому поколінні моделі була збережена і така приємна для клієнта риса як оснащеність «бази». Зараз оновлений Cruze пропонує кращу мінімальну комплектацію серед конкурентів. Вже в «базі» є перераховані вище системи безпеки, штатна сигналізація, круїз-контроль, задній парктронік, регульований по висоті і вильоту кермо, передні і задні електросклопідйомники, електрорегульовані дзеркала з підігрівом, бортовий комп'ютер, шкіряне оздоблення керма з керуванням мультимедіа, 6 динаміків , атермальне лобове скло і регульовані по висоті передні сидіння.

Це все доступно за ціною від 443 220 грн., якщо говорити про комплектації LT для кузова седан з п'ятиступінчастою коробкою передач і двигуном об'ємом 1.6 DOHC потужністю 117 к.с. Якщо ж вибір буде на користь хетчбека, то його вартість в комплектації LT становить 425 790 грн.

Запрошуємо Вас відвідати «Автоцентр на Столичному», щоб ближче познайомитися з новинкою.