Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Довгоочікувана презентація Kia ProCeed: подробиці з перших вуст
 

Довгоочікувана презентація Kia ProCeed: подробиці з перших вуст

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

02.11.2018

Компанія Kia Motors здивувала відвідувачів Паризького автосалону яскравими новинками. Однією з них стала модель ProCeed зі спортивним кузовом Shooting Brake. Новинка привернула увагу оригінальним, динамічним виглядом та значним набором функцій.

Презентация Kia ProCeed

Динамічний, спортивний екстер'єр

Перше, що виділяє новинку з сімейства Ceed, це класичний кузов Shooting Brake, який з'явився на початку ХХ століття. Від перших зразків новий ProCeed відрізняється наявністю чотирьох дверей, але в повній мірі повторює плавні лінії та спортивний обрис. Дизайнери відзначили, що створювали новинку на базі концепту Kia Proceed 2017 року. Завдяки їй відвідувачі Паризького автосалону побачили спортивну форму кузова з плавно спадаючим дахом та оригінальними вікнами.

ProCeed створили на базі платформи K2, про що свідчить довжина колісної бази 256 см. При цьому загальна довжина автомобіля складає 460,5 см. Це на 5 сантиметрів більше, ніж розмір інших моделей сімейства. В цілому новинка вийшла нижчою (кліренс 13,5 см) та довшою за аналоги. Для європейського ринку південнокорейська компанія запропонує дві модифікації GT, а також GT Line в десяти різних кольорах.

Kia ProCeed Красного цвета

Просторий салон із розкішним оздобленням

Новинка потішила зручним салоном з якісною обшивкою та стильними металевими деталями. Першою увагу привертає консоль, трохи нахилена в бік водія, в центрі якої розмістився сенсорний дисплей (7 "). Монітор виходить за межі консолі. Під ним розташували клавіші для управління клімат-контролем, аудіосистемою, а також іншими функціями. Дуже ефектно виглядає D-подібне кермо, доступне в базовій комплектації.

Родзинкою цієї моделі стала стеля, обтягнута чорною тканиною та контрастний вистіг, який використовували на кріслах, кермовому колесі та консолі. Відвідувачі Паризького салону оцінили великий багажник (594 л), а також задні крісла, здатні перетворювати його в рівну поверхню для перевезення багажу або нестандартних вантажів. У багажнику є функція автоматичного відкривання за допомогою Smart-ключа.

Що під капотом у Kia ProCeed?

Для європейських клієнтів компанія підготувала три силових установки:

  1. Бензиновий турбодвигун T-GDi, об'ємом 1 літр, 120 к. с. (172 Нм);
  2. Бензиновий мотор T-GDi «Kappa», з робочим об'ємом 1,4 літра і потужністю 140 конячок, (242 Нм);
  3. Дизельну силову установку CRDi Smartstream, об'ємом 1,6 л, потужністю 136 к. с. Цей двигун уже охрестили найбільш економним, а головне екологічним з усіх силових агрегатів південнокорейського виробника.

Kia ProCeed вид сзади

Новинка здивувала технологічністю та системами безпеки

Kia ProCeed обладнаний багатофункціональним дисплеєм, на базі якого працює навігатор, аудіосистема, а також виводиться важлива інформація про стан авто. Власників смартфонів потішили бездротовим зарядним пристроєм, а також можливістю синхронізації з мультимедійною системою. Не обійшлося без повного пакета «комфортних опцій», що складається з підігріву крісел (передніх і задніх), керма, а також лобового скла. Для літа передбачена вентиляція переднього ряду сидінь.

Захист водія та пасажирів забезпечують шість подушок безпеки, а також цілий набір електронних систем, що допомагають водієві стежити за ситуацією на дорозі. Це датчики сліпих зон, система оповіщення про можливе фронтальне зіткнення, а ще адаптивний круїз-контроль, який по функціоналу сміливо можна вважати автопілотом.

Kia ProCeed интерьер

Старт продажів для Європи запланований на початок 2019 року. Незабаром очікується інформація про дату презентації Kia ProCeed в Україні.