Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

Kia Picanto: просторий та динамічний

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

12.03.2018

Компанія Kia представила світу спортивну версію автомобіля Picanto. Оновлений дизайн та розширений набір функцій приємно здивує шанувальників автовиробника. Виразні лінії кузова, стильна радіаторна решітка та оригінальний бампер роблять автомобіль помітним у стрімкому потоці машин. Клієнтам пропонують обирати один із одинадцяти кольорів кузова.

Універсальний сітікар

Kia Picanto відрізняється компактністю, динамічністю та підвищеною маневреністю. Автомобіль впевнено почувається на широких проспектах і вузеньких вуличках. Йому не страшні підйоми чи затяжні повороти.

Новый Kia Picanto вид сборку

Цей автомобіль покликаний дарувати яскраві емоції. Він енергійний та добре обладнаний. Корейський автовиробник приділив особливу увагу безпеці, комунікаціям, а також розширив набір «комфортних функцій». Picanto поєднує у собі вибуховий характер з комфортним управлінням.

Новый Kia Picanto вид сборку

Дивовижний дизайн

Спортивний сітікар дивує оновленим кузовом. Екстер’єр відрізняється виразними лініями, які додають автомобілю динамічності. Чорна дизайнерська решітка та незвичайний бампер підкреслюють яскравий образ. А можливість обирати колір кузова з такої широкої палітри – величезний бонус від виробника.

Kia Picanto 2018 интерьер

Не дивлячись на зовнішню компактність, Picanto потішить просторим салоном. Виробники приділили особливу увагу оздобленню салону, створивши сучасний дизайн, та використавши дорогі, якісні матеріали. Стильні, зручні сидіння забезпечать комфорт під час керування автомобілем. Пакет «теплих опцій», що включає підігрів сидінь і рульового колеса, сподобається водіям, що звикли до тепла і затишку при будь-якій погоді.

Місткий салон

Kia Picanto 2018 салон

Новий Picanto не підведе в дорозі. Завдяки правильній організації внутрішнього простору, складним сидінням та багажнику, об’ємом 255 літрів, на цьому авто можна об’їхати весь світ. Багажний відділ можна розширити за рахунок салону. Задні крісла опускаються повністю або з розрахунку 40/60, що дозволяє комфортно розмістити пасажира та довгий вантаж.

Kia Picanto 2018 багажник

Двигуни: економні, але динамічні

Статус сітікара підтверджують надійні двигуни, розроблені під складні міські цикли.

Бензиновий двигун Kappa, об'ємом 1,0 літрів (67 к. с.) – ідеальне поєднання динамічності та економічності.

Мотор Kappa, об'ємом 1,2 л. (потужністю 84 к. с), відрізняється багатоточковою системою впорскування бензину, а також спеціальним покриттям на поршневих кільцях.

Kia Picanto New руль

Безпека на дорозі

Сучасні системи безпеки дозволяють почуватися впевнено на шляху. Picanto обладнаний системами контролю ситуації на дорозі, що попереджують про можливе зіткнення, допомагають здійснити безпечні маневри, а також припаркуватись на заповненій стоянці. Цей автомобіль відрізняється підвищеною міцністю кузова, а також прекрасним захистом салону. А все завдяки тому, що головні елементи кузова виготовлені зі сталі. Це дозволило значно підвищити міцність, а відповідно – безпеку.

Kia Picanto New 2018

Комплектація та ціни