Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Jeep представив світу свої новинки: Jeep Cherokee і Jeep Wrangler
 

Jeep представив світу свої новинки: Jeep Cherokee і Jeep Wrangler

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

30.03.2018

На міжнародному автошоу в Женеві Jeep представив дві абсолютно оновлені моделі Jeep Cherokee і Jeep Wrangler.

Офіційний імпортер Jeep в Україні, компанія Гранд Автомотів (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), з радістю повідомляє, що новий Jeep Wrangler з'явиться в салонах дилерської мережі цього літа, одночасно зі стартом продажів цієї моделі на всіх європейських ринках. Орієнтовна ціна становитиме від 1 330 000 грн., еквівалентній 51 000 $.

Новий Jeep Cherokee 2019 року, разом з практичністю для щоденної експлуатації наділений видатними ходовими якостями і характеристиками керованості і прохідності, завдяки, незалежним передньої і задньої підвісок, збільшеної жорсткості кузова, передовим двигунів і вдосконаленими 9-ступінчастою автоматичною або 6-ступінчастою механічною коробками передач. Наявність сучасних систем безпеки, наприклад, активної системи попередження про фронтальне зіткнення, активної системи попередження про відхилення від смуги руху і вдосконаленого адаптивного круїз-контролю, значно полегшить ваше життя.

У свою чергу оновлений Jeep Wrangler готовий писати свіжу, безпрецедентну главу в легендарній історії бренду Jeep, яка почалася ще в 1941 році.

Саме з цієї чіткою метою культовий Jeep Wrangler був повністю оновлений, залишаючись вірним собі, з легендарними позашляховими можливостями, справжнім дизайном Jeep і передовими технологіями.

Новий Wrangler, в залежності від обробки, включає в себе дві сучасні та повнофункціональні повнопривідні системи, які активуються при необхідності - Command-Trac і Rock Trac, а також Tru-Lock для обмеження ковзання.

Четверте покоління Jeep Wrangler пропонується в трьох різних версіях: Sport, Sahara і Rubicon - всі вони доступні в двох-або чотиридверний конфігурації. Так само Sahara може бути виконана в абсолютно новому пакеті Overland.

У лінійці силових агрегатів для нової моделі Wrangler з'явилися нові, виключно паливовоекономічні двигуни: новий 2,0-літровий турбований 4-циліндровий бензиновий двигун, який буде доступний в 2018 році, і новий 2,2-літровий дизельний двигун MultiJet II, який буде доступний трохи пізніше. Обидва силові агрегати оснащуються системою Stop-Start (ESS) в комбінації з новою 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Ці двигуни стають в ряд з 3,6-літровим двигуном V6 Pentastar, також оснащеним системою Stop-Start (ESS), який поки що доступний тільки на ринках за межами Європи.

У свою чергу Jeep Cherokee пропонує нам 2,2-літровий дизельний двигун MultiJet II в комбінації з 6-ступінчастою механічною або 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Його характеристики були поліпшені, щоб забезпечити найвищі в сегменті експлуатаційні показники. Новий 2,0-літровий 4-циліндровий турбований двигун з системою безпосереднього вприскування палива і системою Stop-Start (ESS) доповнить асортимент пропозиції бензинових силових агрегатів (буде доступний європейським покупцям з наступного року).

На вибір для моделі Jeep Cherokee пропонуються три системи повного приводу: Jeep Active Drive I, Jeep Active Drive II і Jeep Active Drive Lock. Вони вдосконалені для забезпечення неперевершених позашляхових характеристик при будь-яких погодних умовах, а також наділені технологією відключення задньої осі для економії палива, коли в повному приводі немає необхідності. В результаті, новинка продовжує залишатися еталоном в сегменті середньорозмірних автомобілів класу SUV.

Перейти в каталог автомобілей