Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Kia представила в Лос-Анджелесі два концепти в стилі X-Line на базі Seltos
 

Kia представила в Лос-Анджелесі два концепти в стилі X-Line на базі Seltos

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

21.11.2019

SELTOS X-LINE TRAIL ATTACK CONCEPT 

Компактні SUV ідеальні для сучасних міст, але навіть ті, хто більшу частину часу проводить у бетонних джунглях, час від часу з'їжджають з торованих доріг і саме їм адресований концепт Seltos Trail Attack Concept. Автомобіль отримав забарвлення в тонах пустельного заходу, а також батарею з восьми ультра-яскравих додаткових фар, здатних перетворити саму темну ніч на день.

Не вдарити в бруд обличчям під час руху поза дорогами допоможуть система електронного повного приводу з блокуванням центрального диференціала, збільшений до 234 мм дорожній просвіт і «зубасті» шини.

Лебідка, прихована за накладкою переднього бампера, допоможе подолати по-справжньому складні ділянки доріг, тоді як додатковий багажник на даху робить кросовер ще більш практичним.

Seltos Trail Attack Concept оснащений турбованим 1,6-літровим двигуном, що працює в парі з 7-ступынчатою ​​роботизованою коробкою передач DCT.

SELTOS X-LINE URBAN CONCEPT

Найчастіше їзда в сучасному мегаполісі може бути не менш складним випробуванням, ніж пригоди на бездоріжжі. Саме для таких випадків дизайнери створили Seltos Urban Concept. Натхненні видом велетенських хмарочосів Нью-Йорка, Лос-Анджелеса і Сан-Франциско, автори вирішили пофарбувати кузов концепту шиферно-сірою фарбою, зробивши лише глянцево-чорний акцент на даху.

Забути про вади дорожнього покриття дозволять збільшений на 51 мм кліренс, який до того ж забезпечує водієві більш високу посадку і поліпшений огляд в міському трафіку. Двигун і трансмісія аналогічні таким у версії Seltos Trail Attack Concept.

Не забуті і додаткові освітлювальні прилади (хоча і не в такій вражаючій кількості, як у Trail Attack), а також турінговий багажник.

Що стосується інтер'єру, то тут першу скрипку грає нова мультимедійна система з екраном діагоналлю 10,25 дюйма і неймовірно широким функціоналом.