Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон КIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line»
 

КIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line»

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

03.11.2020

Нова модель «оспортивненої» лінійки KIA ставить пріоритет на чудовому дизайні та ексклюзивних деталях, якими оснащена саме «GT Line». Крім того, оновлений Stonic пропонує безліч двоколірних варіантів на смак майбутнього володаря. Виробництво стартує в Кореї у жовтні поточного року, а продажі в Європі заплановані на останній квартал 2020-го. Приємним сюрпризом від компанії є унікальна гарантія на 7 років або 150 кілометрів.

Зовнішній дизайн та його особливості

Спортивний компактний паркетник виглядає досить агресивно, в дусі модних віянь. Варто відзначити, що зміни насамперед стосуються дизайну бамперів. Так, передній бампер оснащений світлодіодними фарами, протитуманним ефектом, трьома збірники повітря, а також металевою окантовкою знизу. Радіаторна решітка нагадує ніс тигра, а наддверні дзеркала покриті чорними кришками. Відмінною рисою моделі вважається задній бампер, який імітує подвійні труби вихлопу та має дифузор.

Традиційно компанія представляє достатню кількість кольорів – покупці Stonic «GT Line» зможуть обрати з 15 двоколірних комбінацій даху та кузова. Кольорові акценти можна помітити навколо повітрозбірників спереду. Шляхетний вид мають 17-дюймові диски, виготовлені з алюмінієвого сплаву.

Сучасні тенденції і новинки інтер'єру

Внутрішній простір безсумнівно викличе захоплення у кожного, хто лише загляне в середину транспортного засобу. Приладова панель має обробку з ефектом вуглецевого волокна. Сидіння в «GT Line» оброблені чорною тканиною з синтетичною шкірою, кантовою обробкою й білою прострочкою. Надзвичайне враження на водія зробить цифровий дисплей 4,2 дюйма й перфороване кермове колесо, обшите шкірою. Не обійшлися виробники й без мультимедійних функцій. Автомобіль може похвалитися 8-дюймовою інформаційно-розважальною системою з технологією Display Audio, розташованою в центр приладової панелі, і мультизв'язком Bluetooth. Останній дозволяє одночасно підключати два мобільних пристрої для гучного зв'язку або експлуатації Apple CarPlay, Android Auto.

Вибір силового агрегату для внутрішнього оснащення

Покупцям Stonic авто пропонується бензиновий средньогібрідний мотор «EcoDynamics +» з електроприводом. Літровий двигун «Smartstream» T-GDi, MHEV система на 48 вольтів і коробка передач сприяють більшій ефективності. Літій-іонний акумулятор додає потужності крутного моменту двигуна. Новий стартер-генератор плавно перемикається між двома режимами. У «моторному» він забезпечує електроенергією для зниження навантаження на двигун, а в «генераторному» – рекуперацію енергії для підзарядки батареї. Мотор функціонує за технологією змінної тривалості роботи клапанів, завдяки чому Smartstream перемикається між циклами згоряння. Даний двигун розрахований на 100-120 к.с., а також має систему Drive Mode Select.

Стандартна комплектація містить інтелектуальну 7-ступеневу механічну коробку, яка сприяє підвищенню паливної економічності.

Обидві коробки передач забезпечують «вітрильний» період з екологічним режимом. При цьому двигун починає працювати, коли водій натискає гальма, зчеплення або педаль акселератора.

Stonic «GT Line» пропонує ще один літровий мотор, який видає 100 к.с. і працює з 6-ступеневою МКПП.