Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Kia представляє ідеальний міський кросовер Sportage
 

Kia представляє ідеальний міський кросовер Sportage

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

15.07.2021

Kia представляє ідеальний міський кросовер Sportage

Kia Sportage п'ятого покоління був ретельно розроблений з нуля і покликаний стати ідеальним міським позашляховиком.

Абсолютно новий Sportage символізує новаторську ДНК бренду Kia. Минулий успіх Sportage глибоко укорінився в мисленні клієнтів. Під крилом нового бренду Kia, п'яте покоління Sportage принесе нові технологічні інновації, які піднімуть бренд на абсолютно новий рівень.

киа спортейдж

Сьогодні були представлені нові фотографії глобальної версії нового Sportage, а у вересні Kia Europe представить спеціалізовану європейську версію Sportage вперше за 28-річну історію моделі.

kia sportage

Створений на новій архітектурі, абсолютно новий Sportage поєднує в собі дизайн з орієнтацією на водія, сучасний інтер'єр преміум-класу, що включає в себе вигнутий інтегрований дисплей, на якому розміщені найостанніші досягнення інженерів в області  нових технологій.

Дизайнери також зосередилися на створенні простору, в якому приємно проводити час всім пасажирам. Збільшений внутрішній простір придасть комфорту в подорожі всім пасажирам. Позашляховик також встановлює новий рівень місткості багажного відділення, підкреслюючи свою повсякденну практичність і зручність для сім'ї.

kia sportage

Абсолютно новий Sportage також лідирує в області безпеки, оснащений як пасивними, так і активними високотехнологічними системами, включаючи всесвітньо відомий комплекс передових систем допомоги водієві (ADAS).

Передові силові агрегати роблять новий Sportage дуже економічним автомобілем з низьким рівнем викидів шкідливих речовин в атмосферу, але при цьому не втрачаючі основні характеристики потужності, що робить позашляховик енергійним, спортивним і драйвовим в управлінні.

kia

Повністю новий Sportage - це перший автомобіль Kia, який буде доступний в так званій «довгій» і «короткій» базі моделі в залежності від регіону, що гарантує повну відповідність сімейства п'ятого покоління різноманітним і специфічним потребам всіх ринків.
 

купить киа спортейдж