Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон Новий PEUGEOT 308: тепер з повністю цифровим салоном Peugeot i-Cockpit®
 

Новий PEUGEOT 308: тепер з повністю цифровим салоном Peugeot i-Cockpit®

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

11.06.2020

Оновлений Peugeot 308: цифровий салон Peugeot i-Cockpit і нові версії комплектації

Перші Peugeot 308 були представлені світовій автоспільноті у вересні 2007 року. З тих пір в світі було продано більше 1,5 мільйонів автомобілів, завойоване 43 нагороди, в тому числі титул «автомобіля року» – Car Of The Year.

Peugeot 308 – компактний сімейний автомобіль, який користується чималим попитом у всіх куточках світу. З огляду на постійно зростаючий попит на модель, що вже встигла себе зарекомендувати, виробник прийняв рішення провести апгрейд авто і в 2020 році представив оновлений Пежо 308.

Відома модель французького виробника отримала чималі бонуси внаслідок такого поновлення:

  • цифровий формат салону Peugeot i-Cockpit, базою для якого став ЖК-монітор приладовій панелі;

  • нові варіації оформлення салону, а також дві нові моделі дисків з алюмінію;

  • оригінальний новий колір Vertigo Blue;

  • 3 версії виконання авто, до яких можна придбати пакетні елементи комплектації.

Сучасний Peugeot 308 – це високотехнологічні двигуни, інноваційні системи, готові в будь-який момент прийти на допомогу водієві, технічне оснащення, що відповідає автомобілям більш високого цінового сегмента. При цьому ціна Пежо 308 залишається в межах досяжності.

Продуманий ідеальний дизайн

Новий автомобіль Peugeot 308 – це ідеально збалансований кузов, що притягує погляди своїми хижими обрисами і унікальним поєднанням елегантності і динаміки. Така гармонія зовнішніх якостей додає моделі одночасно сучасний і вишукано-класичний вид. Новий 3-х шаровий варіант фарбування в глибокий синій колір ще більше підсилює це подвійне відчуття. Не меншу роль в удосконаленні зовнішнього вигляду оновленого Пежо грають нові диски. Так, для авто в версії Allure це 16-ти дюймові колеса Zircon. Причому, в якості опції можна замовити установку 17 '' коліс Boca.

Шанувальники неординарних варіантів оформлення авто і любителі пильної уваги з боку оточуючих можуть вибрати в якості доповнення до комплектації нового Пежо декор-пакет «Чорний глянець» (Black Pack). Все дуже просто і, в той же момент, вишукано. Замість звичної класики – хромованих деталей, ви отримаєте глибокі чорні:

  • радіаторну решітку;

  • крила-молдинги на бічні вікна;

  • канти на протитуманках і навколо поворотників;

  • колісні диски в розмірі 18 дюймів (опціонально);

  •  рейлінги (опція доступна для Пежо 308 SW – універсал).

Оновлений Пежо 308 складно не помітити на дорозі. А відчути його розкіш і міць можна вже з перших секунд за кермом.

Peugeot 308: для комфортного підкорення доріг

Ідеальний дизайн – далеко не єдина перевага оновленого Peugeot 308. Нове авто – це новий рівень комфорту на дорозі. Причому, цей факт підтверджує як класичний Peugeot 308, так і універсал 308 SW.

Комфортне водіння сповна демонструють і більш ранні версії Peugeot 308, але з появою салону PEUGEOT i-Cockpit ця істина стала незаперечною. Інноваційна приладова панель з рідинно-кристалічним екраном 10 дюймів включає всі останні технічні напрацювання в сфері графічного дизайну, вже випробувані раніше в моделях Peugeot 208 і Peugeot 2008. Увагу в оновленому 308-м привертає центральний дисплей в форматі «глянець», схожий з екранами сучасних преміум-смартфонів. Результат очевидний – нові відчуття від внутрішнього дизайну і оснащення дарують нове задоволення від їзди по дорогах.

Можливість підключення смартфонів на платформах Apple і Android надає шанс використовувати максимальну кількість функцій системи мультимедіа:

  • підключення Mirror Screen;

  • дублювання картинки з екрану мобільного гаджета на сенсорний автомобільний екран;

  • поєднання з програмами MirrorLink, Android Auto, Apple Carplay.

Крім цього, власникам новинки стає доступна надточна 3D-система навігації, голосове керування, різні онлайн-режими управління (варто знати, що деякі функції опційні і можливість їх підключення залежить від країни придбання авто).

Оновлений салон в цифровому форматі покликаний підвищити комфорт водіння Пежо 308. Такий формат оснащення забезпечує достатню кількість нових можливостей для транспортного засобу, в тому числі:

  • підтримання безпечної дистанції і швидкості за допомогою адаптивного круїз-контролю;

  • спрощення маневрування, можливе завдяки застосуванню камери заднього виду (кут огляду 180 градусів і функція Park Assist);

  • розпізнавання пішоходів і велолюбителів в швидкісному діапазоні руху 5-140 км/год, попередження про ризики зіткнення і система автоматичного гальмування;

  • контроль рядності і смуги руху, який включається при швидкісному режимі від 65 км /год;

  • контроль «сліпих зон» елементів заднього огляду при швидкості від 12 км/год, що дає можливість змінювати траєкторію руху для запобігання аварій;

  • автоматизоване перемикання світла в форматі ближній/дальній.

Також нова система включає функцію розпізнавання дорожніх знаків і електричний «ручник». Все управління інноваційними можливостями здійснюється шляхом натискання всього декількох клавіш або голосом.

Ефективність і функціональність Peugeot 308

Двигун Peugeot 308 – справжнє «серце» автомобіля. Бренд представляє широкий варіативний ряд моторів (дизель і бензин), що характеризуються високим ступенем ефективності, відмінними показниками економічності, високими характеристиками потужності, малою витратою палива і мінімальним рівнем викидів в атмосферу. Всі двигуни Peugeot 308 сертифіковані згідно стандартів Euro-6.

Лінійка Peugeot 308 включає спорткар Пежо 308 GTI, оснащений 4-циліндровим двигуном об'ємом 1,6 л. Максимальна потужність движка спортивного 308-ого становить 263 км/год при обертаючому моменті 340 Нм. Характеристики вражають самі по собі, але не варто забувати і про мінімальні витрати палива і гармонійне співвідношення потужності і ваги. На сьогодні цей спорткар є лідером в своєму сегменті.

Нова лінійка Peugeot 308 для вашого задоволення

Новий Peugeot 308 – це не тільки оновлений дизайн кузова, новенький цифровий салон і новітні технології. Бренд пропонує випробувати новинку в різних версіях комплектації. Отже, сьогодні для покупки доступні три основні версії авто з можливістю доукомплектації, що дозволяє отримати ще 3 проміжних варіанти Пежо 308. Така можливість представлена ​​для всіх модифікацій Peugeot 308, крім GTI.

Покупцям Peugeot 308 доступні наступні варіанти комплектації:

  • Peugeot 308 Active з пакетом Active Pack, що включає електричний привід складання дзеркал і протитуманну оптику;

  • Peugeot 308 Allure з пакетом Allure Pack (можливість відмови від ключа завдяки запуску движка клавішею і адаптивний круїз-контроль);

  • Peugeot 308 GT і пакет GT Pack (колеса 18 дюймів і рейлінги для версії SW).

Але і без додаткових опцій базове оснащення Пежо 308 вище всяких похвал. Чи можна вже купити новинку від Пежо в Україні? Жителям нашої країни буде надана можливість придбати Peugeot 308 вже в другому півріччі 2020 року. Можливо, і нам варто очікувати вже випробуваного нового формату продажів – вибір авто, оформлення угоди та внесення коштів повністю проводяться компанією PEUGEOT STORE в онлайн-режимі. Власнику нової машини залишається лише вирішити, як отримати авто – з доставкою додому або забрати в салоні.