Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
 

НОВИЙ PEUGEOT LANDTRACK

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

25.02.2020

Міцний, надійний, витривалий

Дизайн нового пікапа виконаний в традиційному стилі Бренда PEUGEOT, а також в тісній співпраці з численними міжнародними партнерами (Європа, Японія, США). В результаті для новинки вдалося створити образ, який відповідає найкращим міжнародним стандартам і підкреслює новизну автомобіля на тлі конкурентів.

Розміри новинки повністю відповідають канонам класу: довжина пікапа - 5,33 м (для версії з подвійною кабіною) або 5,39 м (для версії з одиночної кабіною), ширина автомобіля - 1,92 м.

Оскільки клієнти очікують від подібного пікапа хороших вантажних можливостей, автомобіль PEUGEOT LANDTREK спроектований так, щоб запропонувати найбільш зручний і місткий вантажний відсік у своєму сегменті!

Модельний ряд PEUGEOT

Розмір кузова і зовсім став одним з центральних елементів архітектури при проектуванні автомобіля, що позначилося на результатах - автомобіль дозволяє завантажувати:

- 2 «євро-піддони» у версіях з подвійною кабіною (відкритий кузов розміром 1,63 х 1,60 м, ширина між колісними арками 1,22 м, висота бортів 500 мм);

- 3 «євро-піддони» у версіях з одиночною кабіною (відкритий кузов розміром 2,43 х 1,60 м, ширина між колісними арками 1,22 м, висота бортів 500 мм);

У будь-якому випадку корисне навантаження перевищує 1 т і навіть може досягати 1,2 т (в залежності від версії). Крім того, вантажна платформа має світлодіодне підсвічування і дозволяє підключати аксесуари через додаткову 12-вольтів розетку. Також зверніть увагу на можливість буксирування 3-тонних причепів, що задовольняє запити всіх клієнтів.

Сучасний та привабливий стиль

Дизайн екстер'єру вражає своєю впевненістю. Зовнішність автомобіля наповнена характерними деталями Бренда: велика решітка радіатора із зображенням лева в центрі, вертикальні світлодіодні вогні, які формують знайомий «світловий підпис».

Фірмовий інтер'єр адаптований до сегменту середньорозмірних пікапів. Зокрема, рульове колесо з 2 спицями нагадує про модель PEUGEOT 3008, а великий 10-дюймовим HD-дисплей з горизонтальною орієнтацією нагадує про флагманську модель PEUGEOT 508.

Будьте впевнені: витривалість і вантажопідйомність - далеко не єдині переваги пікапа PEUGEOT LANDTREK. Наприклад, багато уваги приділялося облаштуванню салону, а також додаванню нових функцій, які є в інших автомобілях PEUGEOT. Все це зроблено для того, щоб ви могли подорожувати в максимальній тиші і спокої, з максимальним комфортом і зручністю - в будь-яких умовах, на будь-яких дорогах, з будь-якою завантаженням автомобіля.

Кращим прикладом такого підходу можна назвати модульне заднє сидіння, що є унікальною пропозицією в класі середньорозмірних пікапів. Так, спинка заднього сидіння може складатися в пропорції 40/60% (або повністю 100%). Причому в складеному стані спинки можуть витримувати навантаження до 100 кг. Крім того, в салоні автомобіля передбачено два кріплення isofix, які забезпечують безпеку установки дитячих крісел і перевезення дітей.

В результаті просторий і місткий пасажирський салон розрахований на п'ять або навіть на шість людей (в залежності від версії). Особливо радує велика внутрішня ширина (1510 мм у другому ряду) і відмінний запас місця для колін. До речі, посадку всередину полегшують відразу сім ручок-поручнів, розташованих в різних частинах салону автомобіля.

Зв'язок в дорозі і високі технології на борту

Пікап PEUGEOT LANDTREK може запропонувати актуальне обладнання та системи - все для вашого комфорту. У новинки знайшлося місце для найсучасніших технологій Бренда: 10-дюймовий сенсорний HD-дисплей, підтримка Apple CarPlay ™ і Android Auto ™, вбудований накопичувач пам'яті на 10 ГБ, відмінні можливості для підключення і зв'язку в дорозі (роз'єм USB, підтримка Bluetooth), автоматичний 2-зонний клімат-контроль.

Безпеку людей всередині автомобіля забезпечують шість подушок безпеки, а також ESP з розширеною функціональністю:

- протибуксувальна система ASR для версій 4x2;

- система Hill Descent Control, яка підтримує низьку швидкість автомобіля при спуску і дозволяє зосередитися виключно на кермі, не відволікаючись на гальмування;

- система Trailer Swing Control, яка контролює небажану розкачку причепа при їзді по трасі (ESP включається в роботу негайно, стабілізуючи автомобіль і причеп).

Нарешті, автомобіль може запропонувати 1-4 камери, що дозволяє помітно полегшити маневрування, як в тісному місті, так і на трасі. Спеціальна позашляхова камера (в пасажирському дзеркалі заднього виду) і круговий огляд на 360 ° допомагають водієві при їзді по вузьких стежках або під час подолання перешкод. Крім того, їх можна налаштувати для автоматичного включення при виявленні перешкод на шляху автомобіля.

Підходить для будь-якого використання і для будь-яких доріг

Незалежно від того, де буде використовуватися автомобіль - в місті, на автомагістралях, при їзді по бездоріжжю - новий PEUGEOT LANDTREK пропонує кілька двигунів, які ідеально підходять для будь-яких умов використання. Наприклад:

- Дизельний двигун з робочим обсягом 1,9 л і потужністю 150 л.с., який оснащений турбокомпресором із змінною геометрією. Його крутний момент досягає 350 Нм, а 6-ст. МКПП гарантує доставку цієї тяги до ведучих коліс. Турбодизель має ланцюговий привід ГРМ (для зниження витрат на ТО), двигун відрізняється низьким рівнем шуму і внутрішнього тертя. Витрата палива в комбінованому циклі для даного мотора становить лише 7,8 л на 100 км.

- Альтернативою виступає бензиновий двигун з робочим об'ємом 2,4 л, який також оснащений турбонадувом. Даний мотор демонструє вражаючу віддачу - максимальна потужність 210 л.с. і крутний момент 320 Нм. Можна навіть не сумніватися, що новий пікап PEUGEOT LANDTREK з цим двигуном буде демонструвати відмінну динаміку і комфортно себе почувати навіть на швидкісних автотрасах.

Обидва двигуни можуть працювати в парі з механічною коробкою передач Getrag або 6-ступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач Punch. Остання трансмісія додатково пропонує: послідовний вибір передач вручну, Sport- або Eco-режим водіння.

Благодаря высокой поясной линии и большому клиренсу (до 235 мм, в зависимости от версии автомобиля), новый пикап PEUGEOT LANDTREK обладает не только отменными грузовыми возможностями, но также и отменной проходимостью. Причем можно выбрать автомобиль с приводом 4х2 или 4х4.

Версія 4x2 має на увазі наявність заднього приводу, коли крутний момент і потужність двигуна передаються на задні колеса через поздовжний кардан-вал і диференціал в задній осі. Оскільки основне навантаження лежить на задніх провідних колесах, то чим більше завантажений автомобіль, тим більше рівень зчеплення коліс з дорожнім покриттям.

Версія 4x4 передбачає також і обертання передніх коліс - таким чином, всі чотири колеса автомобіля є провідними. Крім того, в салоні автомобіля встановлений обертовий перемикач, за допомогою якого можна вибрати один з двох режимів роботи повного приводу пікапа PEUGEOT LANDTREK:

- 4H (4 High) – для стандартного використання повного приводу на хороших дорогах і в умовах легкого бездоріжжя;

- 4L (4 Low) – для використання повного приводу в важких умовах експлуатації. Завдяки наявності понижуючого ряду з співвідношенням 2,7: 1, система повного приводу в даному режимі дозволяє помітно збільшити крутний момент на колесах, що особливо важливо при русі в умовах важкого бездоріжжя.

Нарешті, автомобіль оснащений заднім диференціалом з системою eLocker, яка спрацьовує автоматично при пробуксовці одного із задніх коліс. Додаткове блокування диференціала дозволяє забезпечити підвищену прохідність на бездоріжжі.

Таким чином, новий пікап PEUGEOT LANDTREK в версії з повним приводом 4x4 пропонує максимальну універсальність використання, що дозволяє відчувати себе комфортно в будь-яких дорожніх умовах, в будь-який час, в будь-яку погоду.

Новий PEUGEOT LANDTREK буде запущений в серію до кінця поточного року, розширивши модельну гаму Бренда PEUGEOT і забезпечивши можливість виходу в сегмент середньорозмірних пікапів.

Завдяки гнучкості виробництва, новинка PEUGEOT LANDTREK гарантує швидку і ефективну адаптацію до специфічних запитів майбутніх клієнтів.

Спочатку автомобіль буде запропонований на ринках країн Латинської Америки і в Африці. Інші ринки продажів будуть розглянуті пізніше.