Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Автосалон В Україні стала доступна спеціальна версія PEUGEOT 208 DIESEL
 

В Україні стала доступна спеціальна версія PEUGEOT 208 DIESEL

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

21.11.2019

Зустрічайте новинку: в Україні стартують продажі PEUGEOT 208 в спеціальній версії DIESEL. Автомобіль пропонує потужний та економічний дизельний двигун, розширену комплектацію, стильну зовнішність. При цьому нова версія доступна за дуже привабливою ціною – від 353 тис. грн, що на 40 тис. грн вигідніше стандартної ціни. Поспішайте скористатися даною пропозицією і стати власником оригінальної спецверсії PEUGEOT 208 DIESEL.

Хетчбек PEUGEOT 208 добре відомий в Європі і в Україні – він завоював серця тисяч покупців завдяки своєму сміливому дизайну, високому рівню безпеки, відмінній паливній ощадливості, доступній ціні. При довжині трохи менше 4-х метрів, автомобіль ідеально підходить для пересування по міських вулицях. Разом з тим, кузов 5-дверного хетчбеку гарантує зручну посадку для вашої родини, а багажник з можливістю збільшення корисного об'єму до 1152 літрів (при складанні задніх сидінь) стане в нагоді під час перевезення великогабаритних речей. Обов'язково відзначимо, що PEUGEOT 208 став одним з родоначальників концепції PEUGEOT i-Cockpit – системи організації простору водія: невелике рульове колесо, що відкриває вільний доступ на передню панель, 7-дюймовий сенсорний дисплей, прилади, які розташовані досить високо – зручно та оригінально. А тепер до численних плюсів PEUGEOT 208 додаються нові переваги спеціальної версії PEUGEOT 208 DIESEL: дизельний двигун 1,5 BlueHDi на 100 к.с. з механічною коробкою перемикання швидкостей, розширена комплектація, вигідна ціна.

Більше потужності, менше палива! З новітнім двигуном 1,5 BlueHDi 100 S & S автомобіль прискорюється до 100 км/год. лише за 9,9 секунди, при цьому максимальна швидкість сягає 188 км/год. Турбодизель поєднує високу потужність в 100 к.с. і крутний момент 250 Нм з вкрай низькою витратою палива – лише 3,5 л на 100 км в змішаному циклі. Подібні показники забезпечують передові технології моторобудування: турбонадув, безпосереднє вприскування палива під високим тиском, система Stop & Start. Завдяки класичній 5-швидкісній «механіці», перемикання швидкостей легке і чітке.

Все для стилю, безпеки, комфорту! Спеціальна версія PEUGEOT 208 DIESEL може запропонувати не тільки новий силовий агрегат, але і поліпшену комплектацію. Слід зазначити, що модель PEUGEOT 208 вже в базовій комплектації LIKE пропонує високий рівень оснащення: фронтальні подушки безпеки, ABS і ESP, круїз-контроль, 7-дюймовий сенсорний дисплей, 2-зонний клімат-контроль, шкіряне покриття керма. Спеціальна версія DIESEL додає до цього: стильні 15-дюймові легкосплавні колісні диски AZOTE, бокові подушки і шторки безпеки, підігрів передніх сидінь, систему контролю тиску в шинах.

Ще вигідніше! І нарешті, нова спеціальна версія PEUGEOT 208 DIESEL доступна за дуже привабливою ціною – від 353 тис. грн, що на 40 тис. грн вигідніше стандартної ціни автомобіля з даним двигуном і рівнем оснащення. Всі автомобілі доступні в нейтральному забарвленні – білій високоміцній емалі.

Детальна інформація про PEUGEOT 208 – в шоу-румі моделі