Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Нова модифікація Peugeot Boxer і Citroen Jumper - ідеальний варіант для будь-яких потреб клієнта
 

Нова модифікація Peugeot Boxer і Citroen Jumper - ідеальний варіант для будь-яких потреб клієнта

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

12.05.2021

В Україні стартують продажі оригінальної варіації шасі L2S для авто Peugeot Boxer і Citroen Jumper. Популярні Бренди створили унікальний варіант для автомобілістів, який поєднує комфортні габарити, високу вантажність і чудове навантаження.

Дані моделі адаптовані для створення фургонів з метою перевезення різної продукції. Вони розширюють модельний ряд автомобілів Пежо Боксер і Citroen Jumper, а також задовольняють безліч потреб клієнтів.

В Україні комерційний фургон Citroen і мікроавтобус Peugeot користуються особливою популярністю, а також мають гідну репутацію. Це пояснюється надійністю, витривалістю, економічністю і багатозадачністю. Нові моделі доступні в різних версіях: вантажно-пасажирський автомобіль, металевий фургон, місткий мікроавтобус, бортова база і шасі з двома варіантами кабіни для певної надбудови.

Нещодавно автомобільні Бренди Peugeot і Citroen поповнили моделі Boxer і Jumper в варіанті «шасі-кабіна» L2S. Очікується, що дані модифікації можуть стати потрібними для широкої аудиторії клієнтів, а також для зміни парку хлібних фургонів.

Призначення версії фургона Boxer і Jumper

Нова модель у виконанні L2S займає проміжну позицію між моделями L2 і L3 - колісна база 3800 мм (між 3450 і 4035 мм), загальна довжина 5608 мм (між 5358 і 5943 мм). Автомобіль вважається оптимальним варіантом, оскільки з ним зручно здійснювати маневри при завантаженому міському трафіку, а також перевозити велику кількість вантажу. Габарити Jumper і Boxer у варіанті L2S мають відмінну вантажність - до 1815 кг. Варто зазначити, що загальне навантаження на передню частину може становити 2100 кг, а на задню - до 2400 кг.

Нова варіація вантажного автомобіля L2S займає важливе місце не лише в модельному ряду Peugeot Boxer і Citroen Jumper, але і серед конкурентів, які раніше не випускали настільки універсальні моделі з ідеальним співвідношенням розмірів, бази й вантажності. Крім основних переваг фургонів варто виділити й альтернативу заміни застарілого і зношеного асортименту хлібних фургонів на основі ГАЗель.

Габарити нового Boxer і Jumper

Основна перевага роботи Брендів Peugeot і Citroen - увага до будь-яких запитів замовників і готовність створити ексклюзивні моделі для особливих потреб. Сьогодні на основі комерційних авто Peugeot і Citroen в Україні виготовляються фургони для перевезення хліба, ізотермічні холодильні камери для транспортування медикаментів, машини швидкої допомоги, фургони для інкасаторів, невеликі пожежні авто, електротехнічні лабораторії для різних потреб, транспортні засоби для кур'єрських доставок, і ін. Такі варіанти відрізняються низьким рівнем витрати палива і доступною вартістю.

Для вибору унікальної моделі досить звернутися до офіційного дилера Бренда, де кожного клієнта будуть надані: допомога в підборі авто в залежності від запиту, консультація з питань спецобладнання, пропозиція покупки на вигідних умовах кредитування або лізингу, а також план технічного обслуговування транспортного засобу. Все це створено для максимального комфорту споживача й успішної операції.

Інформаційне зведення про Stellantis

Stellantis - популярний на світовому ринку і перевірений виробник автомобілів, а також досвідчений постачальник послуг у сфері мобільності. Компанія має чітку мету - забезпечити вільне пересування за допомогою доступних і якісних рішень. Stellantis не тільки пропонує багату спадщину, а й продовжує розвивати автоіндустрію завдяки досвідченим і висококваліфікованим співробітникам. В арсеналі глобальної компанії - широке портфоліо марок, в основу яких закладено дух змагань і сильний характер. Бренд щодня прагне стати краще шляхом великої роботи на благо акціонерів і спільнот, в яких він веде діяльність.