Автоцентр на Столичном
(044) 206 80 00 (067) 406 80 00
Меню
Автоцентр на Столичному Новини і Акції Новини Сервіс Група PSA в Україні дивує цінами на запчастини для автомобілів PEUGEOT
 

Група PSA в Україні дивує цінами на запчастини для автомобілів PEUGEOT

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ

Дізнавайтеся новини першими

30.08.2019

Нова коробка за ціною ремонту! Група PSA в Україні дивує цінами на запчастини для автомобілів PEUGEOT

Власники ряду моделей PEUGEOT отримали можливість оновити свій автомобіль з максимальною вигодою до 70%. На цей раз глобальне зниження цін торкнулось механічної і автоматичної коробок перемикання передач, що дає можливість придбати нову трансмісію майже за ціною ремонту старої – і дана пропозиція тепер діє на постійній основі.

Після кузову і двигуна, мабуть, саме трансмісія є найбільш складним і дорогим вузлом автомобіля. Проблеми з коробкою перемикання передач трапляються рідко, але якщо з'явились, то ремонт складний і дорогий. По-справжньому турботливий власник буде шукати найкращий варіант для свого автомобіля – і тепер він є: повна заміна трансмісії новим оригінальним вузлом.

Фірмова оригінальна коробка перемикання передач гарантує максимальну якість деталей, ретельність збірки вузла, простоту монтажу на автомобіль, ідеально-точний збіг всіх кріпильних елементів і підбір передавальних чисел. Завдяки унікальній пропозиції від Групи PSA в Україні, власники автомобілів PEUGEOT можуть придбати нові оригінальні трансмісії за спеціальними цінами, які до 70% вигідніше минулих стандартних цін. Наприклад:

Механічна коробка перемикання передач BE4R:

- Стандартна ціна – 118 834 грн –> Нова спеціальна ціна – 35 035 грн. Вигода більше 70%.

Автоматична коробка перемикання передач AL4:

- Стандартна ціна – 199 540 грн -–> Нова спеціальна ціна – 59 898 грн. Вигода 70%.

Це лише два приклади трансмісій, які встановлювалися на такий популярний автомобіль, як PEUGEOT 307, однак перелік оригінальних вузлів, пропонованих за спеціальними цінами, набагато ширше. Крім того, дана програма по зниженню цін до 70% включає в себе не тільки трансмісії, а й інші великі вузли і агрегати: наприклад, двигуни в зборі за майже такою ж ціною, як капітальний ремонт мотора. Також за спеціальними цінами доступні головки блоку циліндрів, комплекти поршнів, блок двигуна, та ін.